Nuorten SM-kisoissa viestit ja sprintit

25.2.2023

Pyhäjärvellä nuorten SM-kisoissa oli tänään ohjelmassa sprintit. Seuralta oli mukana seitsemän urheilijaa 18 - 23 -vuotiaiden sarjoissa.

M18-sarjassa Kalle Kulju oli karsinnassa 12. Tiukassa alkuerässä Kallen sijoitus oli 3., mutta hyvällä ajalla hän pääsi aikavertailun kautta välieriiin. Lopputuloksissa sijoitus on karsinnan lailla 12. Tässä sarjassa matkaan lähti 65 hiihtäjää.

N18-sarjassa Eveliina Hakala sijoittui karsinnassa sijalle 14. ja oli alkuerässään 5. Lopputuloksissa Eveliinan sijoitus on 23. Tässä sarjassa oli mukana 70 hiihtäjää.

M23-sarjan lopputuloksissa Jukka Vähävihu on sijalla 28 ja Lauri Vähävihu 30. M18-sarjassa Joel Seppälä oli 41. N23-sarjassa Sonja Hakala hiihti sijalle 24.  ja N20-sarjassa Riina Alarotu sijalle 29.

Sprintit kisattiin pikkupakkasessa ja iltapäivää kohden aurinkokin näyttäytyi. Kisapäivää leimasi useampi kaatuminen ja sauvarikko sähäkällä kilometrin radalla, jossa oli jokunen tiukka mutka ja sillan ylityksiä.

Kisaviikonloppu alkoi perjantaina viesteillä. Seurasta oli mukana M18-viestijoukkue. Kalle Kulju aloitti perinteisen 5 kilometrin osuudella ja oli aloitusosuuden 12. Vapaan hiihtotavan osuutta vei Topias Ollikka, joka hiihti mukavasti osuuden 10. parhaan ajan. Ankkuri Joel Seppälä oli myös 12. osuudellaan. Joukkueen sijoitus oli 14.

Pyhäjärven SM-viikonlopun päättää sunnuntaina vapaan hiihtotavan 20 kilometrin yhteislähdöt.