Nuorten ryhmä

Tavoitteet

Ryhmään kuuluvat 1218 -vuotiaat nuoret, jotka haluavat harjoitella hiihtoa tavoitteellisesti. Ryhmän tavoitteena on luoda nuorelle puitteet hiihdon harrastamiseen ja ryhmään kuulumiseen.  Harjoitukset ovat monipuolisia ja tukevat hiihtotekniikkaa ja kestävyysominaisuuksia.

Ryhmä hyväksyy jäsentensä erilaiset harrastukselliset lähtökohdat: joku haluaa kilpailla menestyäkseen, toinen harrastaa urheilua. Nuorten valmentajat tukevat näitä periaatteita.

Harjoituksia on yleensä kaksi kertaa viikossa ympäri vuoden. Lisäksi seura järjestää muutamia harjoitusleirejä vuosittain. 

Toimintakausi on elokuusta 2023 elokuuhun 2024 (lyhyet joulu-, kevät- ja kesätauot). Tavoitteellisesti harjoittelevia nuoria ohjataan myös säännölliseen omatoimiseen harjoitteluun.
 
Kokeilemaan harjoituksiin

Uusilla harrastajilla on mahdollisuus tutustua toimintaan osallistumalla harjoituksiin veloituksetta kaksi kertaa. Kokeilukerroille tuleville ei seuralla ole vakuutusta.  Ennen ensimmäistä tutustumiskertaa ota yhteyttä nuorten vastuuvalmentajaan.

Mukaan nuorten ryhmään

Mikäli nuori haluaa jatkaa hiihdon harrastamista nuorten ryhmässä, hänet ilmoitetaan seuran jäseneksi täyttämällä jäsentietolomake sekä hiihtäjäkortti.

Ryhmämaksu (v. 2011 tai aiemmin syntyneet) kaudella 20232024 on 240 €. Ryhmämaksu sisältää ohjatut harjoitukset, leirietuja sekä hiihtokilpailuiden osallistumismaksut.  

Seuran jäsenmaksu on 35 €/vuosi henkilöjäseniltä ja 60 €/vuosi perhejäseniltä.

Skipassi

Nuorten ryhmässä harjoittelevalla pitää olla voimassa oleva skipassi eli Hiihtoliiton kilpailulisenssi (lisenssi ja vakuutus) tai oma henkilökohtainen tapaturmavakuutus. 

Skipassi hankitaan itse  Suomisport-sivustolta www.suomisport.fi. Lisätietoja lisenssien ostamisesta saa tarvittaessa Juha Nikkaselta puh. 050 3251165.


Yhteystiedot

Kai Samelin, valmennuspäällikkö ja nuorten vastuuvalmentaja

puh. 045 3429296

kaitsu.samelin@gmail.com


Anne Alarotu, valmentaja

puh. 050 5890576

anne.alarotu@luukku.com

Kuvat: Joel Seppälä