Seuralaisten kilpailuilmoittautuminen

Kauden 20222023 hiihtokilpailuihin ilmoittaudutaan itse suoraan Hiihtokalenterin kautta viimeistään kaksi päivää ennen virallisen ilmoittautumisajan päättymistä käyttäen ”seura maksaa” -toimintoa. Seura maksaa tällöin urheilijan osallistumismaksut.

Mikäli ilmoittautuminen jää myöhäisemmäksi, on maksusta sovittava erikseen Juha Nikkasen kanssa. Laita ilmoittautumisesta viesti tai soita Juhalle puh. 050 325 1165. 

Jos olet ilmoittautunut kilpailuun, mutta sairastut tai muuten estyt osallistumasta kilpailuun ja tiedät asiasta ennen kilpailukutsussa olevaa viimeistä ilmoittautumisajankohtaa, ilmoita peruutuksesta  mahdollisimman ajoissa Juhalle.

Seura ei maksa jälki-ilmoittautuneiden kilpailumaksuja eikä osallistumismaksuja massahiihtoihin tai vastaaviin tapahtumiin. 

Seuran omat kilpailut

Myös oman seuran järjestämiin Hiihtoliiton alaisiin kilpailuihin, joiden kilpailukutsu on Hiihtokalenterissa, ilmoittaudutaan Hiihtokalenterin kautta. 

Muihin kuin Hiihtoliiton alaisiin oman seuran järjestämiin kilpailuihin ilmoittaudutaan seuran lomakkeen kautta erillisen ohjeen mukaan.

Viestit

Viestijoukkueitten ilmoittamisesta kilpailuihin on tulossa ohje myöhemmin. Seura maksaa kaikkien sarjojen viestijoukkueiden kilpailumaksut.

Kilpailumaksujen takaisinperintä

Seura perii harkintansa mukaan takaisin 30-vuotiaiden ja sitä vanhemmissa sarjoissa kilpailleiden urheilijoiden kilpailumaksuja kauden päätteeksi. 

Seuralla on oikeus periä turhaan maksettu osallistumismaksu urheilijalta kauden päätteeksi, jos urheilija ei osallistu kilpailuun, johon seura on maksanut osallistumismaksun. Tämä koskee kaikkia ikäsarjoja.