Nelosluokkalaisten lumiliikuntapäivät

Kutsumme Hämeenlinnan peruskoulujen nelosluokat leikkimään lumelle ja nauttimaan liikunnasta murtsikkasuksilla Ahveniston Moottoriradan hiihtostadionille 30.-31.1.2024. Päivän sisältö koostuu monipuolisesta toiminnasta murtomaahiihtosuksilla hiihtolajien hengessä. Ohjelmassa toimintarasteilla on mm. suksipelejä, mäenlaskua, viestejä ja pujottelua.

Tapahtuma järjestetaan yhteistyössä Hämeenlinnan kaupungin kanssa.

Tapahtuma on osallistujille maksuton. 

Kuljetusvastuu tapahtumaan on kouluilla.

Kaikilla osallistujilla tulee olla omat/lainatut ja toimivat maastohiihtosukset ja -varusteet mukana!

Tapahtumaan on mahdollista ottaa yhteensä n 400 osallistujaa. Aamu- ja iltapäiväryhmiin (aamupäiväryhmät klo 8.45 - 11.00 ja iltapäiväryhmät klo 12.00 - 14.15) mahtuu kuhunkin n. 100 oppilasta.

Tapahtuman kesto / ryhmä on noin 2 tuntia 15 min. 

Osallistujat valitaan tapahtumaan ilmoittautumisjärjestykssä. Nopeus on siis ilmoittautuessa valttia! Huomaa: ilmoittautuminen on tullut onnistuneesti perille, kun saat lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiin viestin ilmoittautumisen huomioinnista.

Ensisijainen toive osallistumisajankohdasta ei välttämättä toteudu, jos kyseinen ajankohta on kovin suosittu. Ko tapauksessa tarjoamme toista ajankohtaa osallistumiselle.

Vahvistus osallistumisesta lähetetään ilmoittautumislomakkeelle annettuun sähköpostiosoitteeseen viikolla 2 tammikuussa 2024.