Jäsenhuone|TyöhuoneEdustusurheilijat

Junnut ja nuoret leireilivät viikonloppuna

10.10.2021

Perinteinen kestävyyslajien yhteisleiri pidetty jälleen Kiipulassa

Syksyn ohjelmaan kuuluva hämeenlinnalaisten kestävyysurheiluseurojen yhteisleiri järjestettiin vuoden tauon jälkeen jälleen Kiipulassa. Hiihtoseuran junnujen ja nuorten kanssa leireilivät ampumahiihtäjät, melojat ja soutajat.

Hiihtoseuran junnuryhmän vastuuvalmentajan ja leirin organisaattorina toimineen Vesa-Matti Seppälän johdolla viikonlopulle oli koottu monipuolinen ohjelma. Lauantaina aamupäivän harjoituksen teemana oli taito, ketteryys ja nopeus. Harjoituksessa hyödynnettiin mm soutuergoja ja ekoaseita. Iltapäivällä leiriläiset osallistuivat Kiipula-hölkkään, jonka jälkeen päivän lopun ohjelmaan kuului lihashuolto ja sauna uinteineen.

Sunnuntaiaamun sauvarinneharjoitukseen saatiin junnuporukkaa täydentämään yllätysvierailulle Laura Mononen ja Maija Hakala. Nopeusvetoharjoituksissa sitten kokeiltiin myös, kenen jalat ovat nopeimmat. Iltapäivän luennolla kuunneltiin asiaa aiheesta "Nuoren urheiljan ruokailu - teoria ja käytäntö". Leirin päätteeksi pidettiin vielä perusteellinen lihashuoltotuokio.