Laura ja Anni Salpausselällä

24.1.2021

Hiihtoseuran edustajat ladulla Lahti Ski Gamesissa lauantaina ja sunnuntaina

Naisten lauantain skiathlonissa (7,5 km P + 7,5 km V) Hiihtoseuran edustusjoukkueen Laura ja Anni ottivat tuntumaa kansainväliseen vauhtiin. Norjan saalistaessa kolmoisvoiton Therese Johaugin johdolla Lauran sijoitus oli 21. (+3.15) ja Annin 38. (+5.08). Laura harmitteli perinteisen osuuden suksien herkkä pitoa, vapaan osuuden hän koki kulkeneen ihan hyvin. Anni kommentoi kisan olleen passeli, oman tasoinen  suoritus, joka olikin urheilijan henkilökohtaisesti paras sijoitus maailmancup-tasolla.

Sunnuntain 4 x 5 km P ja V viestissä Laura hiihti Suomen ykkösjoukkueen kolmantena viestinviejänä. Osuudeltaan vaihtoon Laura toi joukkueensa toisena. Suomen naisjoukkue sijoittui kilpailussa Norjan ja Ruotsin jälkeen kolmanneksi. Norja otti ennakoidusti ylivoimaisen voiton, toiseen sijaan Suomen joukkueella jäi eroa n 17 sekuntia.