Ylitorniolla kauden pääkisojen viimeinen Cup ja SM-kisaviikonloppu

8.4.2019

Seuran naisten edustusjoukkueella menestyksekäs viikonloppu

Kauden viimeinen viestihiihto lauantaina 6.4. Ylitorniolla naisten 3 x 5 km:lla kääntyi Ikaalisten Urheilijoiden voitoksi Kainuun ja Hämeenlinnan taistellessa kakkos- ja kolmossijasta. HlHS-trio jäi varpaanmitalla kolmanneksi, mutta varmisti Suomen Cupin yhteiskilpailun voiton itselleen. Viestiä talven mittaan oli Lauran, Annin ja Maijan lisäksi viemässä Terhi Pollari.

Sunnuntaina vapaan SM 30 km:lla Laura saalisti hopeaa Krista Pärmäkosken viedessä kirkkaimman mitalin. Maija oli hienosti kymmenes ja Anni yhdestoista.

Ylitornion tulokset YLITORNIO

Suomen Cupissa henkilökohtaisessa kokonaiskilpailussa Laura sijoittui talven kilpailujen yhteispisteissä Kristan jälkeen toiseksi, Anni oli kahdeksas ja vähän päättyneen talven aikana kilpailemaan päässyt Maija 20.

SUOMEN CUP kokonaistulokset

ONNITTELUT NAISTEN EDUSTUSJOUKKUEELLE! Teidän kilpailujanne on ollut talven aikana hienoa ja jännittävää seurata.