Hopeasomman Loppukilpailuista menestystä

12.3.2019

Joel hienosti sarjansa viides

Hopeasomman loppukilpailut hiihdettiin Hollolassa 8.3.-10.3.2019 keväisissä olosuhteissa. Hiihtoseurasta kilpailusssa oli mukana toistakymmentä nuorta hiihtäjänalkua perjantain sprintissä, lauantain henkilökohtaisilla vapaan matkoilla sekä sunnuntaina kisat huipentaneissa viesteissä. Huolto- ja kannustusjoukotkin olivat tietysti asianmukaisesti paikalla.

Seuran urheilijoista parhaista sijoituksista vastasivat Joel Seppälä ollen M13-sarjan 3 km 5. jääden vain vajaat 15 sekuntia kullasta, Riina Alarotu N16-sarjan sprintissä 17. ja N15-sarjan  5 km:lla 25., Inka Haikama N15-sarjan  5 km:lla 19. ja Eetu Mäkelä M14-sarjassa niinikään 5 km:n  24.

Sunnuntaina M14-sarjan viestissä kymmenenneksi hiihtivät Eetu Mäkelä, Kalle Kulju ja Joel Seppälä.

Hopeasomman loppukilpailujen kaikki tulokset tästä LINKISTÄ

Kiitos kaikille hiihtäjille, huollolle ja vaanhemmille sekä onnittelut palkituille!