(päivitetty 10.1.2021 klo 11.34)

ILMOITTAUTUMINEN LASTEN HIIHTOKERHOON ON PÄÄTTYNYT.

Mahdollisia peruutuspaikkoja voi tiedustella vain sähköpostitse

hameenlinnanhiihtoseura (at) gmail.com

Mikäli peruutuspaikkoja on, vastaamme kyselyihin vain la 16.1.2021 sähköpostitse.

LASTEN HIIHTOKERHO

Lasten hiihtokerho 6 - 12 vuotiaille hiihdosta innostuneille lapsille ja nuorille kokoontuu talvella 2021 Moottoriradan varikkoalueella.

Hiihtokerho voidaan toteuttaa, jos olosuhteet moottoriradan alueella ovat riittävän turvalliset ja lunta on latualueiden lisäksi varikkoalueella ja sen läheisyydessä. Otamme huomioon myös pandemiatilanteen aiheuttamat yleiset suositukset ja rajoitukset. Järjestämme hiihtokerholaisten ohjauksen pienryhmissä. Ryhmäjako tiedotetaan ennen hiihtokerhon alkua vanhemmille. Hiihtokerhon ohjaajat ottavat oman ryhmänsa varikkoalueella vastaan myöhemmin ilmoitettavalla tavalla/paikoissa.

Kerhoon otetaan maksimissaan 50 osallistujaa. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 15.1.2021. Jos 50 ilmoittautuneen enimmäismäärä täyttyy ennen 15.1., ilmoittautumislomakkeet suljetaan. Kerhoon ei tämän jälkeen oteta osallistujia.

* ensimmäinen kerta maanantaina 18.1.2021

* viisi peräkkäistä maanantai- iltaa klo 17.45 - n. 19.15 (varapäivä keskiviikko)

* pakkasraja -15 astetta

* kokeneet aikuiset valmentajat ja ohjaajat - apuopeina Hiihtoseuran omat nuoret urheilijat

* diplomi & herkku viimeisen kerhokerran jälkeen

* hinta 55 € /osallistuja, ei sisällä vakuutusta

* mahdollisuus jatkaa harrastusta Hiihtoseuran junnuryhmässä kerhon päättymisen jälkeen (liittymällä seuran jäseneksi jäsentietolomake)

Seuraa Hiihtoseuran verkkosivujen "Ajankohtaista" -palstaa ja fb:a. Ilmoittautuminen on avattu.

HIIHTOKERHON OSALLISTUMISMAKSU MAKSETAAN VASTA, KUN KERHON TOTEUTUMINEN VARMISTUU. KERHON ALOITUKSESTA TULEE ILMOITTATUTUNEILLE ERILLINEN VARMISTUS JA MAKSUOHJE SÄHKÖPOSTISSA.

Lisätietoja hiihtokerhosta

Hiihtokerholaiset jaetaan etukäteen iän ja hiihtokokemuksensa perusteella ryhmiin. Jokainen ryhmä kartuttaa hiihtotaitojaan ohjaajiensa johdolla erilaisin suksitaituruutta vaativin tehtävin sekä pelien ja leikkien avulla unohtamatta kuitenkaan perushiihtotekniikoita. Kaikenlainen suksilla liikkuminen lisää lapsen suksenhallintataitoja ja kehittää koordinaatiota – taitavaksi hiihtäjäksi tullaan siis tekemällä monipuolisia asioita suksilla!

Ryhmäjaot        6 – 7 vuotiaat LUMIUKOT (2014-2015 syntyneet)

8 – 9 vuotiaat SUKSIJAT (2012-2013 syntyneet)

10 – 12 vuotiaat SIVAKOIJAT (2009-2011 syntynet)

ILMOITTAUTUMISLOMAKKEILLE SIVUN VASEMMASTA LAIDASTA

Kerholaiset eivät tarvitse erikseen perinteisen ja vapaan hiihtotyylin suksia. Perinteisen tyylin suksilla pärjää hyvin aluksi.

6-7-vuotiaiden ryhmissä hiihdetään enimmäkseen vain perinteisellä hiihtotavalla. Muissa ryhmissä voidaan hiihtää vapaalla hiihtotavalla ohjaajien kanssa erikseen sovituilla kerroilla.

Pakkasraja on – 15 astetta.

Jos kerhokerta peruuntuu tai se siirretään, siitä ilmoitetaan kerhopäivänä maanantaina Hämeenlinnan Hiihtoseuran verkkosivuilla "ajankohtaista"-palstalla klo 15 mennessä.

HUOM! Jos maanantain kerhokerta peruuntuu/siirtyy, varapäivä on saman viikon keskiviikko klo 17.45-19.00.

Kerhomaksu on 55 € / hiihtokerholainen.

Kerhomaksu sisältää lisäksi mm. mahdollisuuden osallistua Hiihtoseuran iltakilpailuihin.

Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta.