LASTEN HIIHTOKERHO

Hiihtokerho 6 - 12 - vuotiaille

Talven hiihtokerho alkaa maanantaina 7.1.2019 Ahveniston moottoriradalla. Hiihtokerho kokoontuu viitenä perättäisenä maanantaina klo 17.45 - 19.00. Kokoontuminen moottoriradan varikkoalueen huoltorakennuksen kahvion puoleisessa päässä ulkona.

Hiihtokerholaiset jaetaan etukäteen iän ja hiihtokokemuksensa perusteella ryhmiin. Jokainen ryhmä kartuttaa hiihtotaitojaan ohjaajiensa johdolla erilaisin suksitaituruutta vaativin tehtävin sekä pelien ja leikkien avulla unohtamatta kuitenkaan perushiihtotekniikoita. Kaikenlainen suksilla liikkuminen lisää lapsen suksenhallintataitoja ja kehittää koordinaatiota – taitavaksi hiihtäjäksi tullaan siis tekemällä monipuolisia asioita suksilla!

Ryhmäjaot        6 – 7 vuotiaat LUMIUKOT (2011-2012 syntyneet)

8 – 9 vuotiaat SUKSIJAT (2009-2010 syntyneet)

10 – 12 vuotiaat SIVAKOIJAT (2006-2008 syntynet)

Kerholaiset eivät tarvitse erikseen perinteisen ja vapaan hiihtotyylin suksia. Perinteisen tyylin suksilla pärjää hyvin aluksi.

6-7-vuotiaiden ryhmissä hiihdetään enimmäkseen vain perinteisellä hiihtotavalla. Muissa ryhmissä voidaan hiihtää vapaalla hiihtotavalla ohjaajien kanssa erikseen sovituilla kerroilla.

Pakkasraja on – 15 astetta.

Jos kerhokerta peruuntuu tai se siirretään, siitä ilmoitetaan kerhopäivänä maanantaina Hämeenlinnan Hiihtoseuran nettisivuilla klo 15 mennessä.

Kerhomaksu on 50 € / hiihtokerholainen, mikäli ilmoittautuminen on tehty 31.12.2018 mennessä.

1.1.2019 tai myöhemmin ilmoittautuneille kerhomaksu on 60 €.

Maksu seuran tilille 4.1.2019 mennessä, maksun viestikenttään ehdottomasti lapsen / lapsien nimi ja syntymävuosi / syntymävuodet.

Kerhomaksu sisältää ohjauksen lisäksi mm. mehutarjoilun kerhokertojen päätteeksi, mahdollisuuden osallistua Hiihtoseuran omiin iltakilpailuihin, viimeisellä kerralla diplomit ja herkkuhetken.

Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta.