Jäsenhuone|TyöhuoneEdustusurheilijat

Hiihtokauden 2021-2022 päätösjuhlat juhlittu

27.4.2022

Moninkertaiset mitalikahvit juotu ja päättyvää maastohiihtokautta muisteltu KK Tavastialla

Hiihtoseuran kauden päätöstilaisuus pidettiin KKTavastialla ja paikalla oli lähes puolet seuraväestä. Tilaisuudessa muisteltiin kauden tapahtumia sekä valmennustoimintaa ja kilpailutunnelmia. Syytä juhlaan oli, sillä kauden aikana nuorten SM-hiihdoissa ja Hopeasomman loppukilpailuissa seuran urheilijoiden laajalla rintamalla saavuttama menestys oli seurahistoriassa ennen kokematonta. Lisäksi kahtena edelliskautena väliin jäänyt keväinen juhlaperinne oli mukava taas palauttaa kauden päätöstapahtumaksi.

Kausi 2021-2022 jää muutenkin muistoihin onnistumisten vuotena; olosuhteet lajiharjoittelulle Hämeenlinnassa olivat talven aikana ensiluokkaiset, seura järjesti neljät Hiihtoliiton alaiset kilpailut onnistuneesti ja muukin toiminta, jota oli runsaasti, toteutui suunnitelmien ja toiveiden mukaan.

Kauden menestyneimpänä nuorena palkittiin Eveliina Hakala. Menestyneimpinä Hopeasompaikäisinä urheilijoina palkittiin Venla Mennala ja Olli Seppälä. Menestyneimmän junnutytön ja -pojan palkinnot jaettiin Aino Rokkaselle ja Leevi Kaartamalle. Tsempparipalkinnot saivat nuorten ryhmässä Sofia Viitanen sekä junnuissa Roosa Leivuori ja Aarre Siltala.

Nuorten ryhmästä palkittiin myös Alma Peltotalo, Anna Vähävihu, Joel Seppälä, Kalle Kulju, Vilho Peltotalo, Riina Alarotu, Jukka Vähävihu, Topias Ollikka, Sonja Hakala, Sisu Lehtonen sekä junnuryhmästä pm-viestimitalijoukkueet Aatu Lindberg-Aaro Kaartama- Anton Rokkanen, Eino Juutila-Lauri Kaartama-Leevi Kaartama ja Oiva Kumpuvaara-Matias Joutvuo-Juho Seppälä.

Startex Oy muisti N14-sarjan Hopeasompakultamitalistiviestijoukkuetta tuotepalkinoilla.

Tästä tilanteesta on hyvä aloittaa hiihtokausi 2022-2023. Vuosikymmenen ajan seurassa on saatu nauttia vähintään yhdestä SM-tason viestimitalista joka vuosi. Perinteiden toivotaan jatkuvan vähintäänkin samoilla urilla!

Kaikille hiihtoseuralaisille oikein hyvää, aktiivista ja antoisaa alkavaa kautta! Ponnistellaan porukassa kohti tulevaa talvea.