Jäsenhuone|TyöhuoneEdustusurheilijat

HOPEASOMPA 2022-kilpailu alkoi Taivalkoskella

18.3.2022

Olli, Venla ja Kalle hiihtivät sarjoissaan loistavasti mitalisijojen tuntumaan

Hopeasomman loppukilpailut alkoivat tänään Taivalkoskella XCX-sprinteillä sarjoissa N/M14 ja N/M16 vapaalla hiihtotavalla. Viikonloppu alkoi seuran kannalta todella vahvan menestyksekkäästi ja vieläpä laajalla rintamalla. Seurapisteissä Hiihtoseura on ensimmäisen kilpailupäivän jälkeen toisena (211 pistettä) Espoon Hiihtoseuran pitäessä kärkipaikkaa (279). Kolmantena seuravertailussa on Ounasvaaran Hiihtoseura (163).

Parhaiten kilpailussa sarjoissaan sijoittuivat Olli Seppälä (M14) sijalle neljä sekä Venla Mennala (N14) ja Kalle Kulju (M16) kumpikin ikäluokassaan sijalle viisi. Lähelle kymppisakkia ylsivät Alma Peltotalo (N14) sijoittuen sarjansa 11:a ja  Vilho Peltotalo (M14) hiihtäen sijalle 14. M16 sarjan Joel Seppälän sijoitus tänään oli 18. N14 sarjan Anna Vähävihu ja Salla Lehtonen ylsivät sijoille  32. ja 35.

Suoritusten arvoa nostaa se, että 14-vuotiaitten sarjoissa sekä tyttöjen ja poikien osalta oli molemmissa satakunta osallistujaa ja 16-vuotiaissakin molemmissa lähdöissä noin kahdeksankymmentä lähtijää. Onnea Ollille, Venlalle ja Kallelle sekä koko sprinttijoukkueelle ja tietysti huollolle ja valmennukselle!

LÄHTÖLISTAT JA TULOKSET

Kilpailut jatkuvat lauantaina henkilökohtaisilla matkoilla edelleen vapaalla hiihtotavalla. N/M13 ja N14-sarjojen matkana on 3 km. M14, N/M15- ja N16-ikäluokat hiitävät 5 km ja M16-sarjan kilpailumatka on 8 km.

Sunnuntaina kilpaillaan N/M14 ja N/M16 ikaluokissa viestit.