Lisenssit kaudelle 2021-2022

26.6.2021

Lisenssit ostetaan Suomisport sivustolta

Muistutuksena, että kaikilla seuran valmennusryhmissä (junnut ja nuoret) harjoittelevilla pitää ja omatoimisestikin ohjelman mukaan valmentautuvilla urheilijoilla kannattaa olla voimassa oleva vakuutus, joka korvaa mahdollisesti harjoittelun ja/tai kilpailujen  aikana sattuneitten tapaturmien aiheuttamia kuluja. Vakuutus voi olla lisenssivakuutus tai oma nuoriso- tms. vakuutus, joka kattaa em kuluja. Lisenssivakuutuksen voi ostaa lisenssin oston yhteydessä Suomisport-sivustolta. Lisenssit ja niiihin mahdollisesti liittyvät vakuutukset ostetaan itse.

Seuralla ei ole vakuutusta, joka kattaisi seuran ohjatussa toiminnassa urheilijoille mahdollisesti aiheutuneiden vahinkojen kuluja. Lisenssien/lisenssivakuutusten ostosta voi tarvittaessa kysellä ohjeita Juha Nikkaselta arkipiäivisin.