Anni Kainulaisen uusi seura on Vantaan Hiihtoseura

1.6.2021

Anni jatkaa Vantaan joukkueessa

Annin hiihtoura jatkuu Vantaan Hiihtoseurassa. Hän kertoo, että Hämeenlinnan Hiihtoseuraan ja Suomen parhaaseen naishiihtotiimiin kuuluminen on ollut merkittävä osa hänen koko tähänastista hiihtouraansa. Ehkä hieman haikeinkin mielin urheilija kertoo kuitenkin tiedostaneensa, että joskus tulee se hetki, kun kokenut ja sitoutunut Hämeenlinnan viestijoukkue ei enää ole yhdessä lähtöviivalla.

Anni kokee nyt uransa kannalta parhaaksi vaihtoehdoksi siirtyä Vantaan myös kovaan ja tasaiseen viestijoukkueeseen. Sininen väri kilpa-asussa ja voitontahto mielessä säilyvät Annin mukana jatkossakin.

Viestissään seuralle Anni kiittää Hämeenlinnan Hiihtoseuraa menneistä vuosista ja hyvin sujuneesta ja lämminhenkisestä yhteistyöstä. Seura puolestaan toivottaa Annille menestystä jatkossakin ja Annin omien sanojen mukaan aina "napsun verran parempaa menoa" lumilla!

GO ANNI, kannustamme sinua jatkossakin!