Hiihtoseura Vantaan SC viestissä toinen

13.1.2021

Eilisen lumipyryn jälkeen viestit kilpailtiin Vantaan Hakunilassa talvisessa pakkassäässä

Naisten 3 x 5 km:n perinteisellä hiihtotavalla käydyssä viestikilpailussa Hiihtoseura kokeneella joukkueella hiihtojärjestyksessä Maija, Anni ja Laura sijoittui toiseksi Kainuun Hiihtoseuran jälkeen. Visa Ski Team Kemi oli kolmas. Erot joukkueitten välillä muodostuivat selviksi. Kainuu voitti Hiiihtoseuran joukkueen 37 sekunnilla ja Visa Ski Team taas jäi voittajasta selkeäasti jo lähes kaksi minuuttia.

Hämeenlinnan Hiihtoseura on tasapisteissä Kainuun Hiihtoseuran kanssa kuluvan kauden Suomen Cupin viestien pistetilastossa kahden osakilpailun jälkeen. Cupin ohjelmassa on kolme viestikilpailua vielä tällä kaudella. Yksi näistä on parisprintti ja kaksi kilpailua hiihdetään kolminaisisin joukkuein.