Suomen Cupin toinen osakilpailu Taivalkoskella 21.-22.11.2020

22.11.2020

Lauantaina kilpailtiin henkilökohtaiset sprintit ja sunnuntaina N 10 ja M 15 km:n kilpailut

Lauantain perinteisen hiihtotavan sprintissä formulatyylisissä kolaroinitkisoissa Hiihtoseuran edustajien tie päättyi välieriin. Lauran lopullinen sijoitus tuloksissa oli seitsemäs ja Annin heti perään kahdeksas. Dramaattisen kisan voitti lopulta Katri Lylynperä Johanna Matintalon kaaduttua lähes varmalta kärkisijalta. Toiseksi kiri Kerttu Niskanen ja kolmanneksi Anne Kyllönen.

Sunnuntain nollakelissä hiihdettyyn naisten vapaan kymmenen kilometrin kisaan starttasivat Hiihtoseurasta Laura ja Maija. Laura hiihti perushiihdollaan sijalle viisi (+47,7 kärjestä) kaaduttuaan ensimmäisellä kierroksella laskussa. Maija hiihti nousujohteisesti sijalle 16. (+1,42) jääden Lauralle vajaan minuutin loppuajassa ja kymmipsakista vain vähän reilut 10 sekuntia. Kisan ykköseksi hiihti Kerttu Niskanen, toiseksi Riitta-Liisa Roponen ja kolmanneksi Krista Pärmäkoski sekä neljänneksi Johanna Matintalo.