Harjoitusryhmien toimintakausi käynnissä - uusi nuorten harrasteryhmä aloittaa 1.9.

18.8.2020

Hiihtoseuran junnu- ja nuorten ryhmän syyskauden harjoitukset ovat jo hyvässä vauhdissa. Junnuryhmä on tarkoitettu 2009 - 2013 syntyneille lapsille, jotka ovat kiinnostuneet hiihdon harrastamisesta. Ryhmä harjoittelee ohjatusti kaksi kertaa viikossa.

Nuorten ryhmässä harjoittelevat 2008 syntyneet ja sitä vanhemmat. Nuorten ryhmässä tavoitteellisen harjoittelun päämääränä on myös kilpailuihin osallistuminen. Ryhmä harjoittelee ohjatusti 2 - 3 kertaa viikossa.

Uutena ryhmänä aloittaa nuorten hiihdon harrasteryhmä 2008 -syntyneille ja sitä vanhemmille. Harrasteryhmä on kohdennettu niille nuorille, jotka haluavat tulla lajin pariin oppimaan lajitaitoja ja tekemään monipuolisia harjoituksia. Myös junnuryhmästä nuorten ryhmään siirtyvä voi valita itselleen sopivan harrastusryhmän. Ryhmä harjoittelee ohjatusti kerran viikossa. Ryhmän ensimmäinen kokoontuminen on tiistaina 1.9. klo 18 moottoriradalla.

Lue lisää ryhmien toiminnasta ja ilmoittautumisesta ryhmiin.