Kauden yhteisharjoitukset ovat päättyneet

14.3.2020

Suomen hallituksen suosituksen mukaisesti emme harjoittele toistaiseksi yhdessä

Suomen hallituksen suosituksen mukaisesti ei-välttämätöntä toimintaa tulee välttää. Tämä tarkoittaa mm lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla.

Junnuryhmän osalta tämän kauden yhteisharjoitukset ovat päättyneet. Vastuuvalmentaja on lähettänyt junnuryhmäläisten vanhemmille sähköpostiviestin asiasta. Viestissä on toivomus, että omatoimisesti hyödynnettäisiin motarin latu-uria loppukauden aikana.

Myös nuorten ryhmän yhteisharjoitukset ovat vastuuvalmentajan ilmoituksen mukaan tauolla ainakin 16.3.-29.3.2020. Ohjeena kaikille nuorille on harjoitella oman valmentajan ohjeiden mukaisesti. Ne, joilla ei henkilökohtaista valmentajaa ole, voivat olla yhteydessä ohjeiden saamiseksi Kaitsuun tai Anneen. Harjoitusten mahdollisesta jatkumisesta tiedotetaan erikseen.

Myös kevään muun yhteisen toiminnan järjestämistä harkitaan tarkkaan. Seura tiedottaa tästä jäsenilleen pian.