Venlalle tuplamestaruus Lahden Hopeasompakisoista

4.3.2023

 Venla Mennala hiihti tänään tuplamestariksi Hopeasompa 2023 -kisoissa Lahdessa normaalimatkoilla perinteisen hiihtotavan kilpailussa N 14 -sarjan kolmen kilometrin kilpailussa. Isot onnittelut Venlalle!

Venla lähti sarjansa alkupäässä eikä pystynyt hyödyntämään väliaikoja. Venla kertoi, että keskittyi vain painamaan koko ajan täysillä, että kukaan muu ei tule maalissa ohi. Kannustus matkalla oli taas kohdillaan. -Jo alkuverryttelyssä huomasin, että eilisen pitkä päivä ei painanut juuri ollenkaan, joten luottavaisena sain lähteä matkaan. Salpausselällä on aina kiva kisata, koska latuprofiilit ovat niin kovat, kertoi Venla.

Hämeenlinnan Hiihtoseuran joukkue suoriutui lauantain urakastaan hyvin. Huoltokin onnistui voitelukopilla haastavasta kelistä huolimatta. Aamupäivän voitelu-urakka oli iltapäivän keliin suhteutettuna hieman selkeämpi.

Kahdenkympin sakkiin sijoittuivat hyvillä suorituksillaan M 13 -sarjan Sisu Lehtonen (8.) ja Juho Seppälä (12.), N 14 -sarjan Alma Peltotalo (7.), N 15 -sarjan Anna Vähävihu (16.) sekä M 15-sarjan Olli Seppälä (14.) ja Vilho Peltotalo (20.)

Onnea kaikille menestyjille!

Lauantain tulokset

Huomenna sunnuntaina hiihdetään viestit.  Pidetään peukkuja kaikille joukkueille!