Nuorten harrasteryhmä

Uutena ryhmänä hiihtoseurassa aloittaa nuorten hiihdon harrasteryhmä 2008-syntyneille ja sitä vanhemmille. Harrasteryhmä on kohdennettu niille nuorille, jotka haluavat tulla lajin pariin oppimaan lajitaitoja ja tekemään monipuolisia harjoituksia. Myös junnuryhmästä nuorten ryhmään siirtyvä voi valita itselleen sopivan harrastusryhmän.

Ryhmän toiminnan tavoitteena on tarjota nuorille mahdollisuus harrastaa hiihtoa monipuolisesti myös talvikauden ulkopuolella. Ryhmän harjoittelu perustuu syyskaudella hiihdossa vaadittavien ominaisuuksien kehittämiseen ja talvella hiihtotekniikoiden opetteluun.

Ryhmä harjoittelee ohjatusti kerran viikossa. Harjoituksia voidaan tehdä myös yhdessä hiihtoseuran junnu- tai nuorten ryhmän kanssa. Ryhmän ensimmäinen kokoontuminen on tiistaina 1.9. klo 18 moottoriradalla. Kokoontumispaikka on moottoriradan etusuoran viereinen hiekkaparkkis aitojen ulkopuolella (ei siis mennä radalle sisälle).

Ilmoittautuminen ja tiedustelut:

Vesa-Matti Seppälä (040-5723518/masavetti@hotmail.com)

Harrastusryhmän harjoituskausi on 1.9.2020 - 31.3.2021 Kevät- ja kesäkaudella harrasteryhmäläiset voivat osallistua kerran viikossa nuorten ryhmän harjoituksiin. Kausimaksu 100€ (sisältäen loppuvuoden 2020 seuran jäsenmaksun). Mikäli kauden aikana haluaa siirtyä mukaan tavoitteelliseen nuorten ryhmän harjoitteluun, tulee maksettavaksi harjoitusryhmien kausimaksun erotus.

HUOM! Harrasteryhmässä seuran yhteisharjoituksissa harjoittelevalla nuorella pitää olla voimassa oleva skipassi (lisenssi- ja vakuutus) tai oma henkilökohtainen tapaturmavakuutus.

Skipassin (vakuutuksen sisältävä Hiihtoliiton lasten ja nuorten harrastelisenssi) voi hankkia hankkia Suomisport-sivustolta www.suomisport.fi.