Kuljetus- ja kuvan julkaisulupa

Avaa tästä tulostettava versio

Tuntematon tiedostomuotoKuljetus- ja kuvalupa (21 kB)

KULJETUS-JA KUVAN JULKAISULUPA

Kuljetukset

Hämeenlinnan hiihtoseuran toimintaan kuuluvat leiri- ja kilpailumatkat. Matkat toteutetaan mahdollisuuksien mukaan linja-autolla, mutta myös pikkubusseilla tai yhteiskuljetuksin henkilöautoilla. Kuljettajina toimivat ryhmien ohjaajat ja/tai vanhemmat. Pyydämme lupaa, että ryhmän jäsentä saa kuljettaa seuran järjestämällä yhteiskuljetuksella seuran järjestämillä matkoilla.

Kuvan käyttö ja nimen julkaiseminen internetissä

Hämeenlinnan Hiihtoseuran toiminta on julkista ja toiminnasta ja esim. kilpailuista julkaistaan tietoja mm. sanoma- ja aikakausilehdissä sekä erilaisissa seurasta kertovissa esitteissä. Hiihtoseuran internet sivuilla on kuvia esim. harjoituksista ja leirimatkoista. Henkilötietolaissa on säädetty henkilötietojen käsittelystä. Voimme käyttää julkisella paikalla otettuja joukkokuvia ilman erityistä lupaa (esim.kilpailutilanteista)

Pyydämme lupaa Hämeenlinnan Hiihtoseuraan liittyvissä yhteyksissä korvauksetta julkaista hiihtäjän kuvan ja/tai nimen lehdissä, televisiossa, internetissä, sekä seuran esitteissä ja julkaisuissa.

Hiihtäjän nimi____________________________

Päiväys ____ /_____ ________________

Hiihtäjän allekirjoitus

Huoltajan allekirjoitus (alle 18-vuotiailta)

_______________________________________

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.