Junnuryhmä

Katso seuraava harjoitus toimintakalenterista !

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HÄMEENLINNAN HIIHTOSEURAN JUNNURYHMÄ

JUNNURYHMÄN PERIAATTEET
Junnuryhmään kuuluvat 8 - 12 v lapset, joita yhdistää tahto kehittyä taitaviksi hiihtäjäksi. Hiihto lajina  voi olla ykkönen, kakkonen tai vain talvilaji.
Ryhmään kuuluminen on ykkösasia. Ryhmä hyväksyy jäsentensä kilpailulliset tavoitteet ja myös sen, ettei joku halua kilpailla menestyäkseen, vaan hänelle tärkeintä on hiihtäminen ja ryhmään kuuluminen.
Ryhmä hyväksyy toisensa ja ryhmäläisten erilaiset lähtökohdat.  Seura ja ohjaajat pitävät kaikkia samanarvoisina. Junnuryhmän valmentajat tukevat tätä.

MISSIO
Junnuryhmän tavoitteena on luoda lapselle puitteet hiihdon harrastamiseen ja opettaa seuratoiminnan perusteita.
Junnuryhmän toiminta on tavoitteellista. Porukassa opitaan uusia asioita. Toiminnan monipuolisuus kehittää lapsen motorisia valmiuksia, kestävyysominaisuuksia ja harjoitukset tarjoavat haasteita sekä onnistumisen elämyksiä.
Hiihtäminen ja junnuryhmään kuuluminen on kivaa!!

Lisätietoja ryhmän toiminnasta saat ryhmän vastuuvetäjiltä/valmentajilta

Vesa-Matti Seppälä (junnuryhmän vastuuvalmentaja) 040 5723 518
Irene Kantonen 0400 639 998
sähköpostilla: masavetti@hotmail.com

MUKAAN HARJOITUKSIIN?
Uusilla harrastajilla on mahdollisuus tutustua toimintaan osallistumalla harjoituksiin veloituksetta kaksi kertaa. Kokeilukerroille tulevia junioreita ei ole vakuutettu seuran toimesta.

Ennen ensimmäistä tutustumiskertaa vanhempien on oltava puhelimitse (puhelu tai tekstiviesti) yhteydessä ryhmän valmentajiin Vesa-Matti Seppälään tai Irene Kantoseen ja sovittava harjoituksiin tulosta.

Mikäli et tavoita vetäjiä puhelimitse, jätä tekstiviesti. Tekstiviestiin lapsen nimi, ikä, mahdolliset huomioitavat asiat sekä yhteyttä ottaneen vanhemman nimi. Pelkkä sähköposti tai hiihtäjäkortin täyttäminen ei riitä uuden harrastajan ilmoittamiseksi ryhmään.

Mikäli lapsi haluaa kokeilukertojen jälkeen jatkaa junnuryhmän toiminnassa, hän ilmoittautuu seuran jäseneksi täyttämällä jäsentietolomakkeen seuran nettisivuilla ja täyttämällä myös hiihtäjäkortin sekä kuljetus- ja kuvanjulkaisuluvan.

Junnuryhmän toimintamaksu kaudella 2018 - 2019 on 130 €. Alkaneen kauden (2018- 2019) toimintamaksu eli ryhmämaksu lähetetään postissa ryhmään kuuluville syyskuun loppuun mennessä.

Maksu sisältää toiminnan, leirietuja, hiihtokilpailujen osallistumismaksut (osa kilpailuista) jne. Toimintakausi on elokuusta 2018 elokuuhun 2019 (sisältää joulu-, kevät- ja kesätauot). Toimintamaksun lisäksi seuran jäsenmaksu on 35 € (henkilöjäsenet) ja 60 € (perhejäsenet).

HUOM. Junnuryhmän kanssa seuran yhteisharjoituksissa harjoittelevalla lapsella pitää olla voimassa oleva skipassi (lisenssi- ja vakuutus) tai oma henkilökohtainen tapaturmavakuutus.

Skipassin (vakuutuksen sisältävä Hiihtoliiton kilpailulisenssi) hankkii jokainen itse kaudelle 2018-2019.  Lisenssi ostetaan Suomisportista. Lisätietoja lisenssien ostamisesta saat tarvittaessa Juha Nikkaselta p. 050 325 1165.