Jäsenhuone|TyöhuoneEdustusurheilijat

Junnuryhmä

Katso seuraava harjoitus toimintakalenterista !

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HÄMEENLINNAN HIIHTOSEURAN JUNNURYHMÄ

JUNNURYHMÄ
Junnuryhmään kuuluvat 7 - 12 v lapset, joita yhdistää tahto kehittyä taitaviksi hiihtäjäksi. Hiihto lajina  voi olla ykkönen, kakkonen tai vain talvilaji.
Ryhmään kuuluminen on ykkösasia. Ryhmä hyväksyy jäsentensä kilpailulliset tavoitteet ja myös sen, ettei joku halua kilpailla menestyäkseen, vaan hänelle tärkeintä on hiihtäminen ja ryhmään kuuluminen. Ryhmä hyväksyy toisensa ja ryhmäläisten erilaiset lähtökohdat. Junnuryhmän valmentajat tukevat näitä periaatteita.  Seura ja ohjaajat pitävät kaikkia samanarvoisina.

MISSIO
Junnuryhmän tavoitteena on luoda lapselle puitteet hiihdon harrastamiseen ja opettaa seuratoiminnan perusteita. Toiminnan monipuolisuus kehittää lapsen motorisia valmiuksia, kestävyysominaisuuksia ja harjoitukset tarjoavat haasteita sekä onnistumisen elämyksiä.
Hiihtäminen ja junnuryhmään kuuluminen on kivaa!!

Lisätietoja ryhmän toiminnasta saat ryhmän vastuuvetäjiltä/valmentajilta

Vesa-Matti Seppälä (junnuryhmän vastuuvalmentaja) 040 5723 518

sp. masavetti(at)hotmail.com

Kaisa Rokkanen 050 344 2395 sp. kaisa.rokkanen(at)gmail.com

KOKEILEMAAN HARJOITUKSIIN?
Uusilla harrastajilla on mahdollisuus tutustua toimintaan osallistumalla harjoituksiin veloituksetta kaksi kertaa. Kokeilukerroille tuleville ei seuralla ole vakuutusta.

Ennen ensimmäistä tutustumiskertaa vanhempien on oltava puhelimitse yhteydessä ryhmän valmentajiin Vesa-Matti Seppälään tai Kaisa Rokkaseen ja sovittava harjoituksiin tulosta.

Mikäli et tavoita vetäjiä puhelimitse, jätä tekstiviesti. Tekstiviestiin lapsen nimi, ikä, mahdolliset huomioitavat asiat sekä yhteyttä ottaneen vanhemman nimi. Pelkkä sähköposti tai hiihtäjäkortin täyttäminen ei riitä uuden harrastajan ilmoittamiseksi ryhmään.

MUKAAN JUNNURYHMÄÄN?
Mikäli lapsi haluaa kokeilukertojen jälkeen jatkaa junnuryhmän toiminnassa, hän ilmoittautuu seuran jäseneksi täyttämällä jäsentietolomakkeen seuran nettisivuilla ja täyttämällä myös hiihtäjäkortin sekä kuljetus- ja kuvanjulkaisuluvan.

Junnuryhmän toimintamaksu kaudella 2021 - 2022 oli 190 €. Jo käynnistyneen kauden (2022- 2023) toimintamaksu eli ryhmämaksu laskutetaan elo-syyskuun vaihteessa 2022.

Maksu sisältää toiminnan, leirietuja, hiihtokilpailujen osallistumismaksut (joihin ilmoittaudutaan Hiihtokalenterin kautta) jne. Toimintakausi on elokuusta 2022 elokuuhun 2023 (lyhyet joulu-, kevät- ja kesätauot). Toimintamaksun lisäksi seuran jäsenmaksu on 35 € henkilöjäsenilä ja 60 € perhejäseniltä.

HUOM. Junnuryhmän kanssa seuran yhteisharjoituksissa harjoittelevalla lapsella pitää olla voimassa oleva skipassi (lisenssi- ja vakuutus) tai oma henkilökohtainen tapaturmavakuutus.

Skipassin, joka on vakuutuksen sisältävä Hiihtoliiton kilpailulisenssi, hankkii jokainen itse kaudelle 2022-2023.  Lisenssi ostetaan Suomisport-sivustolta www.suomisport.fi. Lisätietoja lisenssien ostamisesta saat tarvittaessa Juha Nikkaselta p. 050 325 1165.