Hopeasomparyhmä

HOPEASOMPARYHMÄN HARJOITUKSET

Katso aika ja paikka tarkemmin toimintakalenterista

Oma harjoittelu on myös tärkeää. Jäsensivuilla on harjoitusohjelmarunko niille joilla ei omaa henkilökohtaista harjoitusohjelmaa!

HOPEASOMPARYHMÄ
Hopeasomparyhmä on tarkoitettu 12-16-vuotiaille tytöille ja pojille, joita kiinnostaa harjoitella ohjatusti ja tavoitteellisesti. Tavoitteena on joihinkin kilpailuihin osallistuminen tulevalla hiihtokaudella.

Hs-ryhmän periaatteet:
Hs-ryhmä muodostuu 12-16-vuotiaista nuorista, joita yhdistää intohimo hiihtämiseen. Laji voi olla ykköslaji, kakkoslaji tai talviharjoittelulaji. Ryhmään kuuluminen on ykkösasia.

Ryhmä hyväksyy jäsentensä erilaiset tavoitteet ja lähtökohdat: joku haluaa kilpailla menestyäkseen, toinen vain harrastaa urheilua porukassa. Seuralle ja ohjaajille kaikki ryhmäläiset ovat samanarvoisia.

Ohjaajat luovat nuorelle puitteet harrastamiseen ja ryhmään kuulumiseen. Kilpailuihin osallistuminen ja niissä menestyminen ei ole tärkeintä.

Ryhmässä nuori oppii seuratoiminnan perusteita osallistumalla ohjatun toiminnan lisäksi talkoisiin ja vähän varainhankintaankin.

HS-ryhmän toimintakausi 2018-2019 on jo käynnissä. Mukaan ryhmään voi tulla milloin vain. Toimintakausi on elokuusta elokuuhun (tauot yhteisharjoituksissa huhtikuussa ja kesäkuun lopussa - heinäkuussa).

Ryhmämaksu kaudella 2018-19 on 170 €. Ryhmämaksu sisältää mm ohjauksen kauden toiminnassa (yhteisharjoitukset), leirikohtaisia etuja ja kilpailumaksut (kilpailut, joihin ilmoittautuminen Kilmon kautta) . Maastohiihdon kilpailulisenssin ja vakuutuksen ostaa jokainen itse SuomiSport-sivustolta. Jokaisella yhteisharjoituksiin osallistuvalla pitää olla voimassa oleva vakuutus. Kilpailulisenssin ostamisessa tarvittaessa neuvoja antaa Juha Nikkanen 050 325 1165.

Kauden 2018 -19 ryhmämaksu laskutetaan syyskuun loppupuolella.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ohjaajien yhteystiedot:

HS&KS-vastaava: Kai Samelin, 045 342 9296, k.samelin@luukku.com
                            Ari-Pekka Lassila 0400 693 475, aripekka.lassila1969@gmail.com

Reija Haikama 040 556 2103

Mikäli haluat kokeilla harjoittelua ryhmässä, voit veloituksetta osallistua harjoituksiin kaksi kertaa. Ilmoittaudu vastuuvalmentajille hyvissä ajoin ennen harjoituksiin tuloa (nimet yllä) puhelimitse. Pelkkä sähköposti-ilmoitus tai hiihtäjäkortin täyttäminen ei riitä. Jos et tavoita valmentajia henkilökohtaisesti, jätä tekstiviesti, jossa on kokeilijan nimi ja ikä ja urheilutausta (lajit joita harrastaa/on harrastanut) ja asiat (esim sairaudet), joista vetäjien on hyvä tietää.

HUOM! Kokeilijoilla ei ole seuran ottamaa vakuutusta.

Mikäli nuori haluaa jatkaa hiihdon harrastamista hopeasompa- tai kultasomparyhmäikäisten yhteisharjoituksissa, liittyy hän seuran jäseneksi täyttämällä jäsentietolomakkeen seuran nettisivuilla. Samoin hän täyttää hiihtäjäkortin sekä kuljetus-ja kuvanjulkaisuluvan (kaikki lomakkeet löytyvät valmennusryhmien sivun vasemmasta reunasta). Jäsen- ja ryhmämaksulasku lähetetään postissa. Jäsenmaksun suuruus on 35 € / vuosi / henkilöjäsen ja 60 € / vuosi / perhejäsenmaksu.

Johtokunnan päätöksen mukaisesti kaudella 2018 -2019

seuran järjestämiä tai vastaavia leirejä tuetaan leirikohtaisesti (esim. Sappee, Kiipula, Leppävirta, nuorten tavoitteellisesti harjoittelevien urheilijoiden lumileiri) kulloistenkin resurssien mukaisesti.

Saadakseen leiritukea urheilijan pitää kuulua seurassa nuorten valmennusryhmiin (junnu- tai nuorten ryhmä) ja kauden ryhmämaksu pitää olla maksettuna. Ryhmien toimintakausi on syyskuun alku - elokuun loppu. Ryhmämaksut laskutetaan syyskuun aikana tai ryhmään liityttäessä.

Valtakunnallisille leireille (U ja U-haastajat sekä HS-leiritykset) osallistumista seura tukee kausittain päätettävillä seuraosuuksilla.