Hiihtäjäkortti

TÄYTÄ ALLA OLEVA LOMAKE HUOLELLISESTI. HENKILÖTIEDOISTA NIMEN, KATUOSOITTEEN, SÄHKÖPOSTIOSOITTEEN, PUHELINNUMERON (ALAIKÄISILTÄ MYÖS VANHEMMAN YHTEYSTIEDOT) SEKÄ SYNTYMÄVUODEN TALLETAMME SEURAN JÄSENREKISTERIIN. SEURA EI ANNA TIETOJA KOLMANNELLE OSAPUOLELLE.

Ryhmämaksut laskutetaan junnu- ja nuorten valmennusryhmien toimintaan osallistuvilta. Lasku tulee postissa syyskuun 2019 aikana. Jos et ole saanut kauden 2018-2019 ryhmämaksulaskua syyskuun 2019 loppuun mennessä, ole yhteydessä Lauraan (050 354 7664) vaikka tekstarilla.

ÄLÄ  MAKSA jäsenmaksuasi ryhmämaksun yhteydessä. "Vanhoilta" jäseniltä jäsenmaksut laskutetaan tammikuisin ja lasku tulee postissa. Uusille jäsenille lähetetään jäsenmaksulaskut seuraan liittyessä.

Ryhmämaksut kaudelle 2017-18 ovat olleet:

- Junnuryhmäläiset 110 € ja

- Nuortenryhmäläiset 150 €

Ryhmämaksut saattavat muuttua kaudelle 2018-2019

HUOM! Jokainen hankkii lisenssin tai skipassin Suomisport-sivustolta itse. Skipassi&Lisenssimaksut pitää olla maksettuina, jotta vakuutus yhteisharjoituksissa ja kilpailuoikeus on voimassa! Tarkempia tietoja lisensseistä Juha Nikkaselta.

Mikäli urheilija harjoittelee seuran valmennusryhmässä muutoin kuin lisenssiin tai skipassiin liittyvän vakuutusturvan alla, toivomme siitä ilmoitusta seuran sähköpostiin. Kaikilla yhteisharjoituksissa harjoittelevilla urheilijoilla pitää olla joko lisenssiin tai skipassiin liittyvä vakuutus tai henkilökohtainen nuorisovakuutus (joka kattaa myös hiihtokilpailut).

HÄMEENLINNAN HIIHTOSEURA HIIHTÄJÄKORTTI

HIIHTÄJÄN HENKILÖTIEDOT

HUOLTAJAN YHTEYSTIEDOT

MUUT HARRASTUKSET

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.