Jäsenhuone|TyöhuoneEdustusjoukkue

Valmennusryhmät

Hämeenlinnan Hiihtoseuran yhtenä tavoitteena on kehittää junioritoimintaa yhä vain laadukkaampaan suuntaan. Tämä tarkoittaa sitä, että harjoittelu ja hiihdon harrastaminen meidän seurassamme on jokaiselle omanlaatuista ja mukavaa, oli tavoite sitten olympiadeilla tai Tervaniemen laduilla.

Hiihdon toimintakausi 2017 -2018 on jo käynnissä ja tiedossa on paljon toimintaa; yhteisharjoituksia, leirejä, harjoitusreissuja sekä tietenkin talven kilpailuja!

Seuramme on saanut hankerahoitusta 11-15 vuotiaiden harjoittelun monipuolistamiseen. Lisäksi käynnissä on jo toinen Taitokonsultointi-projekti yhdessä Vuokatin Urheiluopiston kanssa. Ensimmäinen taitokonsultointiryhmä päätti kolmivuotisen projektinsa keväällä 2015. Uusi ryhmä perustettiin hyvien kokemusten perusteella ja se aloitti toimintansa heti kesällä 2015. Leireiltä saadut tiedot ja taidot siirrämme kaikkien seuralaisten harjoitteluun ja ohjaukseen!  

Junnuryhmään ja nuorten ryhmään voi tulla mukaan myös kesken kauden, ota yhteyttä joko ryhmän vastuuvalmentajiin (yhteystiedot ryhmän sivuilla) tai seuran sähköpostiin hameenlinnanhiihtoseura@gmail.com Tarkemmat tiedot junnu- ja nuorten ryhmien sivuilta! 

 

Linkkejä, tietoa ja vinkkejä:

Urheilijanpolku Hiihtäjänpolku

Kasva Urheilijaksi

Maastohiihtoliitto

Terve Urheilija

 

 

 

 

 

 

 

Säännöllinen "mattotesti" tukee nuoren harjoittelua. Analysoimalla tuloksia saadaan mm. tietoa henkilökohtaisista sykerajoista harjoittelun eri osa-alueille.