Jäsenhuone|TyöhuoneEdustusurheilijat

Valmennusryhmät

TILAA PODIUM-PIPO 2.12.2021 MENNESSÄ! Kuva ja tiedot tuotteesta lähetetty jäsenille sähköpostissa. HINTA 10 €.

Hämeenlinnan Hiihtoseuran yhtenä tavoitteena on kehittää juniori- ja nuorisotoimintaa yhä laadukkaampaan suuntaan. Tämä tarkoittaa, että harjoittelu ja hiihdon harrastaminen meidän seurassamme on jokaiselle omanlaatuista ja mukavaa, oli tavoite sitten olympialaisissa tai vaikkapa Tervaniemen laduilla.

Hiihdon toimintakausi 2021 -2022 on jo käynnissä ja tiedossa on paljon toimintaa; yhteisharjoituksia, leirejä, harjoitusreissuja sekä tietenkin talven kilpailuja!

Seura on saattanut loppuun 2010-luvulla kaksi Taitokonsultointi-projektia yhdessä Vuokatin Urheiluopiston kanssa.  Aiempien projektien aikana seuraamme on kouluttautunut yhteensä kymmenen  I-tason maastohiihtovalmentajaa. Leireiltä saatu tieto ja taito välittyy siis kaikkien seuramme ryhmissä harjoittelevien käyttöön samoin kuin se näkyy mm hiihtokerhon ohjaustoiminnassa.

Kolmas taitokonsultointiryhmä aloitti kolmivuotisen projektinsa heinäkuussa 2020. Tämänkin ryhmän mukana maastohiihdon I-tason valmentajakoulutukseen innostui lähtemään mukaan muutama vanhempi.

Junnuryhmään ja nuorten ryhmään voi tulla mukaan milloin vain. Ota yhteyttä ryhmän vastuuvalmentajiin, yhteystiedot ryhmien sivuilla. Lisää tietoa ryhmien toiminnasta myös junnu- ja nuorten ryhmien sivuilta!

Linkkejä, tietoa ja vinkkejä:

Urheilijanpolku Hiihtäjänpolku

Kasva Urheilijaksi

Maastohiihtoliitto

Terve Urheilija

Säännöllinen "mattotesti" tukee nuoren harjoittelua. Analysoimalla tuloksia saadaan mm. tietoa henkilökohtaisista sykerajoista harjoittelun eri osa-alueille.