Valmennusryhmät

Hämeenlinnan Hiihtoseuran yhtenä tavoitteena on kehittää juniori- ja nuorisotoimintaa yhä laadukkaampaan suuntaan. Tämä tarkoittaa, että harjoittelu ja hiihdon harrastaminen meidän seurassamme on jokaiselle omanlaatuista ja mukavaa, oli tavoite sitten olympiadeilla tai Tervaniemen laduilla.

Hiihdon toimintakausi 2018 -2019 on jo käynnissä ja tiedossa on paljon toimintaa; yhteisharjoituksia, leirejä, harjoitusreissuja sekä tietenkin talven kilpailuja!

Seuramme on saanut hankerahoitusta 11-15 vuotiaiden harjoittelun monipuolistamiseen. Järjestyksessä toinen Taitokonsultointi-projekti yhdessä Vuokatin Urheiluopiston kanssa päättyi keväällä 2018. Projektin aikana seuraamme kouluttautui viisi uutta I-tason maastohiihtovalmentajaa. Leireiltä saatu tieto ja taito välittyy siis kaikkien seuramme ryhmissä harjoittelevien käyttöön samoin kuin se näkyy mm hiihtokerhon ohjaustoiminnassa!

Ensimmäinen taitokonsultointiryhmä päätti kolmivuotisen urakkansa keväällä 2015. Taitokonsultointiin on seurastamme osallistunut kaiken kaikkiaan n 25 urheilijaa.

Junnuryhmään ja nuorten ryhmään voi tulla mukaan milloin vain. Ota yhteyttä joko ryhmän vastuuvalmentajiin (yhteystiedot ryhmän sivuilla) tai seuran sähköpostiin hameenlinnanhiihtoseura@gmail.com Tarkemmat tiedot junnu- ja nuorten ryhmien sivuilta!

Linkkejä, tietoa ja vinkkejä:

Urheilijanpolku Hiihtäjänpolku

Kasva Urheilijaksi

Maastohiihtoliitto

Terve Urheilija

Säännöllinen "mattotesti" tukee nuoren harjoittelua. Analysoimalla tuloksia saadaan mm. tietoa henkilökohtaisista sykerajoista harjoittelun eri osa-alueille.