Jäsenhuone|TyöhuoneEdustusurheilijat

Valmennusryhmät

Hämeenlinnan Hiihtoseuran yhtenä tavoitteena on kehittää juniori- ja nuorisotoimintaa yhä laadukkaampaan suuntaan. Tämä tarkoittaa, että harjoittelu ja hiihdon harrastaminen meidän seurassamme on jokaiselle omanlaatuista ja mukavaa, oli tavoite sitten olympialaisissa tai vaikkapa Tervaniemen laduilla.

Hiihdon toimintakausi 2022 -2023 on jo käynnistynyt ja tiedossa on paljon toimintaa; yhteisharjoituksia, leirejä, harjoitusreissuja sekä tietenkin talven kilpailuja!

Seura on saattanut loppuun 2010-luvulla kaksi Taitokonsultointi-projektia yhdessä Vuokatin Urheiluopiston kanssa.  Aiempien projektien aikana seuraamme on kouluttautunut yhteensä kymmenen  I-tason maastohiihtovalmentajaa. Leireiltä saatu tieto ja taito välittyy siis kaikkien seuramme ryhmissä harjoittelevien käyttöön samoin kuin se näkyy mm hiihtokerhon ohjaustoiminnassa.

Kolmas taitokonsultointiryhmä aloitti kolmivuotisen projektinsa heinäkuussa 2020. Tämänkin ryhmän mukana maastohiihdon I-tason valmentajakoulutukseen innostui lähtemään mukaan kuusi Hiihtoseurassa hiihtävän lapsen vanhempaa.

Junnuryhmään ja nuorten ryhmään voi tulla mukaan milloin vain. Ota yhteyttä ryhmän vastuuvalmentajiin, yhteystiedot ryhmien sivuilla. Lisää tietoa ryhmien toiminnasta myös junnu- ja nuorten ryhmien sivuilta!

Linkkejä, tietoa ja vinkkejä:

Suomen Hiihtoliitto

"Suomalainen Latu. Tieto ja Taito. Sisu."

Kasva Urheilijaksi

Terve Urheilija

LEIRIPÄIVÄ JÄMILLÄ LAUANTAINA 5.11.2022

Vesileppiksen leirin peruuntuessa järjestämme 5.11. leiripäivän Jämin hiihtoputkessa. Leiripäivä on junnu- ja nuorten ryhmäläisille maksuton. Leiripäivä sisältää ohjattujen treenien lisäksi bussikuljetuksen Jämille, harjoittelumaksut hiihtoputkessa, ruokailut (päivällinen ja lounas) sekä pukuhuonemaksut.

Leiripäivän ohjelma

klo 8.00          Lähtö Prisman parkkipaikalta

klo 10.00        Saapuminen Jämille

klo 10.30        Hiihto (junnut vapaalla, tasapaino ja tekniikka/sauvoitta hiihto)

klo 12.30        Lounas

klo 13.30        Kevyttä yhteisohjelmaa

klo 15.00        Hiihto (junnut vapaalla, TT + Wassu)

klo 16.45        Päivällinen

klo 17.30        Lähtö Hämeenlinnaan

klo 19.30        Paluu Prisman parkkipaikalle

HUOM! Leiripäivä on ensisijaisesti junnujen ja nuorten ryhmässä harjoitteleville sekä ryhmien valmentajille. Mikäli bussiin jää tilaa, niin matkaan voi lähteä myös ryhmäläisten vanhempia hiihtämään. Myös vanhempien hiihtoputkimaksut maksaa seura, ruokailut vanhemmille omakustanteisesti 10€/ruokailu.

Ilmoittautumiset seuran nettisivujen ilmoittautumislomakkeen kautta viimeistään 16.10. Myös vanhemmat ilmoittavat itsensä kyseisen linkin kautta, mikäli ovat kiinnostuneita lähtemään matkaan mukaan. Paikat reissuun jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ensin harjoitusryhmäläisille ja sen jälkeen vanhemmille.

Tiedustelut Veskulta (masavetti@hotmail.com / 040-5723 518)

ILMOITTAUDUN JÄMIN LEIRILLE 5.11.2022 / sitovat ilmoittautumiset / jokaisen henkilön ilmoittautuminen omalle lomakkeelle :)

Säännöllinen "mattotesti" tukee nuoren harjoittelua. Analysoimalla tuloksia saadaan mm. tietoa henkilökohtaisista sykerajoista harjoittelun eri osa-alueille.