Jäsenhuone|TyöhuoneEdustusjoukkue

Valmennusryhmät

Hämeenlinnan Hiihtoseuran yhtenä tavoitteena on kehittää junioritoimintaa yhä vain laadukkaampaan suuntaan. Tämä tarkoittaa sitä, että harjoittelu ja hiihdon harrastaminen meidän seurassamme on jokaiselle omanlaatuista ja mukavaa, oli tavoite sitten olympiadeilla tai Tervaniemen laduilla.

Hiihdon toimintakausi 2017 -2018 on jo käynnissä ja tiedossa on paljon toimintaa; yhteisharjoituksia, leirejä, harjoitusreissuja sekä tietenkin talven kilpailuja!

Seuramme on saanut hankerahoitusta 11-15 vuotiaiden harjoittelun monipuolistamiseen. Lisäksi käynnissä on jo toinen Taitokonsultointi-projekti yhdessä Vuokatin Urheiluopiston kanssa. Ensimmäinen taitokonsultointiryhmä päätti kolmivuotisen projektinsa keväällä 2015. Uusi ryhmä perustettiin hyvien kokemusten perusteella ja se aloitti toimintansa heti kesällä 2015. Leireiltä saadut tiedot ja taidot siirrämme kaikkien seuralaisten harjoitteluun ja ohjaukseen!  

Junnuryhmään ja nuorten ryhmään voi tulla mukaan myös kesken kauden, ota yhteyttä joko ryhmän vastuuvalmentajiin (yhteystiedot ryhmän sivuilla) tai seuran sähköpostiin hameenlinnanhiihtoseura@gmail.com Tarkemmat tiedot junnu- ja nuorten ryhmien sivuilta! 

 

Linkkejä, tietoa ja vinkkejä:

Urheilijanpolku Hiihtäjänpolku

Kasva Urheilijaksi

Maastohiihtoliitto

Terve Urheilija

 

 

 

LEPPÄVIRRAN HIIHTOPUTKILEIRI 3.11. - 5.11.2017

Seura järjestää junnuryhmäikäisille ja juuri hopeasomparyhmään nousseille urheilijoille suunnatun hiihtoputkileirin Leppävirran Hiihtoareenalla 3.- 5.11.2017. Leiri sopii kaikille nuorille, jotka eivät pode koti-ikävää ja pärjäävät reissussa suhteellisen omatoimisesti. Seura tukee leirille osallistuvia urheilijoita osallistumalla majoituskustannuksiin.

Vanhemmat ja sisarukset voivat osallistua leirille omalla kustannuksella.

Leiri- ja majoituspaikkana on Sport & Spa Hotel Vesileppis (www.vesileppis.fi) . Ohjelmassa on harjoituksia Hiihtoareenalla, ulkona, salissa ja allastiloissa. Leiriohjelma lähtö- ja paluuaikoineen tarkentuu n viikkoa ennen leiriajankohtaa

Vastuuvalmentajana Hiihtoseurasta toimii Vesa-Matti Seppälä. Sitovat ilmoittautumiset 30.9.2017 mennessä alla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta. Leiri järjestetään, mikäli lähtijöitä on yhteensä vähintään 16.

Lopullinen leirimaksun suuruus riippuu osittain lähtijöiden määrästä ja kuljetusjärjestelyistä. Majoitus pyritään järjestämään tiiviisti ja jos lähtijöiden määrän kannalta on järkevää, Leppävirralle järjestetään bussikuljetus. Seura lähettää leiristä laskun osallistujille postissa leirin jälkeen.

Kustannukset majoituksesta (Sporttipakettihinnat):  lapset 4-12 v 58 € / yö  4 hh, 63 € / yö 3 hh ja 73 € / yö 2 hh, juniorit 13-16 v 60 € / yö  4 hh, 65 € / yö 3 hh ja 75 € / yö 2 hh. Aikuiset 65 € / yö 4hh, 70 € / yö  3 hh, 79 € / yö  2 hh ja 109 / yö € 1 hh.  Huoneet ovat 1 - 4 hengen huoneita (varavuodejärjestelyin).  Hinta sisältää majoituksen, aamiaisen, lounaan ja päivällisen (myös tulopäivänä päivällinen + lähtöpäivää aamiainen) sekä hiihtoareenan, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön.                                                                                                                    

Majoitus tilavammassa perhehuoneessa +25 €/vrk.

Ilman huoltajia matkustavista alaikäisistä tulee olla täytettynä kuljetuslupa ennen matkaa. 

Tiedustelut: leiriohjelma Vesa-Matti Seppälä, majoitus / ilmoittautuminen Laura Kaukokari

 

 

 

 

 

 

 

Säännöllinen "mattotesti" tukee nuoren harjoittelua. Analysoimalla tuloksia saadaan mm. tietoa henkilökohtaisista sykerajoista harjoittelun eri osa-alueille.