Jäsenhuone|TyöhuoneEdustusurheilijat

Valmennusryhmät

Hämeenlinnan Hiihtoseuran yhtenä tavoitteena on kehittää juniori- ja nuorisotoimintaa yhä laadukkaampaan suuntaan. Tämä tarkoittaa, että harjoittelu ja hiihdon harrastaminen meidän seurassamme on jokaiselle omanlaatuista ja mukavaa, oli tavoite sitten olympialaisissa tai vaikkapa Tervaniemen laduilla.

Hiihdon toimintakausi 2022 -2023 on jo käynnistynyt ja tiedossa on paljon toimintaa; yhteisharjoituksia, leirejä, harjoitusreissuja sekä tietenkin talven kilpailuja! 

Seura on saattanut loppuun 2010-luvulla kaksi Taitokonsultointi-projektia yhdessä Vuokatin Urheiluopiston kanssa.  Aiempien projektien aikana seuraamme on kouluttautunut yhteensä kymmenen  I-tason maastohiihtovalmentajaa. Leireiltä saatu tieto ja taito välittyy siis kaikkien seuramme ryhmissä harjoittelevien käyttöön samoin kuin se näkyy mm hiihtokerhon ohjaustoiminnassa.

Kolmas taitokonsultointiryhmä aloitti kolmivuotisen projektinsa heinäkuussa 2020. Tämänkin ryhmän mukana maastohiihdon I-tason valmentajakoulutukseen innostui lähtemään mukaan kuusi Hiihtoseurassa hiihtävän lapsen vanhempaa.

Junnuryhmään ja nuorten ryhmään voi tulla mukaan milloin vain. Ota yhteyttä ryhmän vastuuvalmentajiin, yhteystiedot ryhmien sivuilla. Lisää tietoa ryhmien toiminnasta myös junnu- ja nuorten ryhmien sivuilta! 

 

Linkkejä, tietoa ja vinkkejä:

Suomen Hiihtoliitto

"Suomalainen Latu. Tieto ja Taito. Sisu."   

Kasva Urheilijaksi

Terve Urheilija

 

 

 

 

 

 

 

Säännöllinen "mattotesti" tukee nuoren harjoittelua. Analysoimalla tuloksia saadaan mm. tietoa henkilökohtaisista sykerajoista harjoittelun eri osa-alueille.