Jäsenhuone|TyöhuoneEdustusurheilijat

Ilmoittaudu valvojaksi Parkkikirppikselle (seuran jäsenet)

ILMOITTAUDU VALVOJAKSI KESÄN 2022 PARKKIKIRPPIKSELLE / vähintään kaksi valvojaa

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

PARKKIKIRPPIKSEN VALVONTAVUOROT KESÄLLÄ 2022

Toukokuu

22.5.       Nikkanen, Kaukokari

Kesäkuu

5.6.         Kuljut

19.6.       Rehunen, Joutvuo

Heinäkuu

3.7.         Seppälä V-M + 4

17.7.       Hakala S + 2

31.7.

Elokuu

14.8.

28.8.

Parkkikirppiksen valvojille:

Kirppisvalvojat ilmoittautuvat tällä sivulla olevan lomakkeen kautta haluamalleen valvontavuorolle. Lomakeen tiedot päivitetään seuran verkkosivulle. Kun olet ilmoittautunut valvojaksi, tarkista parin päivän sisällä, onko nimesi päivitetty alla olevaan valvojalistaan.

Kirppisvalvojia tarvitaan aina aamulla aloitukseen ja myyntipaikoille ohjaamiseen kaksi, mieluiten kolme hlöä. Kun myyntiaika alkaa, riittää kun paikalle jää yksi valvoja klo 13.00 asti.

Valvojat ovat  kirppiksellä paikalla viimeistään klo 7.30. Valvojilla on oltava valvontavuorollaan mukanaan mm. keltainen liivi ja "kirpputori"-kyltit sekä kirpputorin myyjien "säännöt" laitettavaksi esille kirpputorin ajaksi. Lisäksi varusteisiin vm 2022 kuuluvat oranssit tolpat jalustoineen ja lippusiimoineen  sekä tötsät kirppisalueen rajaamista varten sekä seuran maahan kiinnitettävä iso viiri. Em ja muukin tarvittava kulkee ketterästi valvojalta toiselle, kun peräkkäisten vuorojen valvojat sopivat tavaroiden toimittamisesta eteenpäin aina keskenään. Kirppisvalvojista perustetaan WA-ryhmä, jossa aikaisempien vuorojen valvojien yhteystiedot. Ryhmässä voi myös huudella neuvoja. Kirppisvastaava auttaa tarvittaessa. HUOM! Kesän ensimmäisen kerran valvoja: ole yhteydessä Rauno Kokkoseen em tavaroitten saamiseksi.

HUOMIOI myös kirpputorin valvojan ohjeet kirppiskamoissa.

Parkkikirppisvastaava on Rauno Kokkonen puh. 050 329 3410, raunokokkonen@gmail.com. Yhteydenotot mielellään puhelimitse.