Jäsenhuone|TyöhuoneEdustusurheilijat

PARKKIKIRPPIS

PARKKIKIRPPIS AVATAAN SUNNUNTAINA 22.5.2022

TERVETULOA MYYMÄÄN JA OSTAMAAN!

Kirppis toimii 22.5.-28.8. välisenä aikana joka toinen viikko PARILLISTEN KALENTERIVIIKKOJEN sunnuntaisin klo 9.00-13.00 Hämeenlinnan Prisman pysäköintialueella Tiiriöntien (Pälkäneentien) puoleisessa päässä osoitteessa Wartiamäentie 2, 13130 Hämeenlinna.

Kirppispäivät 22.5. / 5.6. / 19.6. / 3.7. / 17.7. / 31.7. / 14.8. / 28.8.

HUOM!

* myyjät voivat saapua alueelle klo 8.00 alkaen valmistelemaan myyntipöytiään, paikkoja ei voi varata

* ajo myyntipaikalle Prisman eteläisen liittymän kautta Wartiamäentieltä liikennevaloristeyksestä

* kirppisvalvoja ohjaa myyjät myyntipaikalle, paikat jaetaan saapumisjärjestyksessä, vakiomyyntipaikkoja ei ole

* myyntipaikan voi perustaa vasta, kun myyntipaikka on osoitettu

MYYJÄ: luethan ennen kirppikselle tuloa KAIKKI alla olevat myyjille tarkoitetut tarkemmat ohjeet

Ohjeet myyjille (päivitetty 21.5.2022):

1. Myyntialue on parkkiruutu (myytävät tavarat parkkiruudun sisällä) omin pöydin. Myyntiaika alkaa klo 9.00 ja päättyy 13.00.
  2. Yhden parkkiruudun = myyntiruudun hinta on 10 €. Varaa maksuun käteistä, mieluiten tasaraha.
  3. Jos sama myyjä lunastaa kaksi viereistä ruutua myyntipaikaksi, hinta on 20 €, kolme vierekkäistä ruutua, hinta on 30 € jne. Myyntipaikaksi katsotaan myös auto-/peräkärryruutu, jos myynti tapahtuu suoraan autosta/peräkärrystä.
  4. Jos myynti tapahtuu suoraan autosta yhdestä parkkiruudusta, on auto tällöin omistajansa vastuulla parkkiruudussa. Autojen siirtäminen kirpputorialueella myyntiaikana klo 9.00 - 13.00 on ehdottomasti kielletty.
  5. Jos auton haluaa pysäköidä kirppiksen ajan myyntiruutunsa viereisessä pysäköintiruudussa, auto on ruudussa omistajansa vastuulla.
  6. Alue on merkitty ja aluetta valvoo keltaisella liivillä varustetut valvojat, joilla on oikeus puuttua ohjeiden vastaiseen toimintaan. Valvojat saapuvat alueelle klo 8.00, jolloin myös myyntipaikoille pääsee.
  7. Myyntipaikalle voi asettua klo 8.00 saapumisjärjestyksessä kun kirppisvalvojat ovat rajanneet myyntialueen. Myyntipaikan voi pystyttää vasta tämän jälkeen. Myyntipaikoille ohjataan saapumisjärjestyksessä. VAKIOMYYNTIPAIKKOJA EI OLE.
  8. Muu liikenne kaupan pysäköintialueella ja turvallisuus on huomioitava.
  9. Alueella ei saa myydä uusia tuotteita, elintarvikkeita, erotiikkatuotteita eikä alkoholi- ja tupakkatuotteita.
  10. Valvojat rahastavat myyntipaikan lunastaneilta myyntipaikkamaksun. Paikan lunastuksen katsotaan alkaneeksi siitä kun alue on myyjän osalta varattu. Paikkamaksut kerätään klo 9.00 jälkeen.
  11. Sade kuuluu Parkkikirppiksen luonteeseen, joten se katsotaan kuuluvan "liiketoiminnan riskeihin" eikä se oikeuta maksamattomuuteen.
  12. Myyntipaikan lunastanut sitoutuu jättämään myyntialueensa siistiksi ja huolehtimaan omista roskistaan poistuessaan alueelta. Roskia ei saa alueen muitten toimijoitten toiveesta jättää mihinkään pysäköintialueen jäteastiaan.
  13. Kirpputorilla ei ole lupaa järjestää kahvilatoimintaa tai vastaavaa myyntiä.

Lämpimästi tervetuloa niin myyjät kuin ostajatkin!!

Hämeenlinnan Hiihtoseura ry