Nelosluokkalaisten lumiliikuntapäivät 2.2. - 3.2.2021

Hämeenlinnan Hiihtoseura järjestää yhteistyössä Ammattiopisto Tavastian ja Hämeenlinnan kaupungin kanssa hämeenlinnalaisille 4. luokkalaisille ja heidän opettajilleen lumiliikuntatapahtuman Ahveniston Moottoriradalla 2.-3.2.2021

Kutsumme nelosluokat leikkimään lumelle ja nauttimaan liikunnasta murtsikkasuksilla Moottoriradan hiihtostadionille. Päivän sisältö (aamupäiväryhmät klo 8.45 - 11.00 ja iltapäiväryhmät klo 12.00 - 14.15 ) koostuu monipuolisesta toiminnasta murtomaahiihtosuksilla eri hiihtolajien hengessä. Ohjelmassa toimintarasteilla on mm. suksipelejä, mäenlaskua, viestejä, mäkihyppyä.

Tapahtuma on osallistujille maksuton.

Kuljetusvastuu tapahtumaan on kouluilla.

Kaikilla osallistujilla tulee olla omat/lainatut ja toimivat maastohiihtosukset ja -varusteet mukana!

Tänä vuonna emme järjestä mehutarjoilua osallistujille. Myöskään huoltorakennuksen pukuhuoneet tai wc:t eivät tapahtuman aikana välttämättä ole avoinna.

Tapahtumaan on mahdollista ottaa yhteensä n 400 osallistujaa. Tämän vuoden tapahtumassa toimimme luokittain ts eri luokkia tai eri koulujen oppilaita emme yhdistä samaan ryhmään.

Aamu- ja iltapäiväryhmiin otetaan kuhunkin n 100 oppilasta opettajineen. Tapahtuman kesto on noin 2 tuntia 15 min. Ilmoittautuminen 18.1.2021 mennessä.

Osallistujat tapahtumaan valitaan ilmoittautumisjärjestykssä. Ensisijainen toive osallistumisajankohdasta ei välttämättä toteudu, jos kyseinen ajankohta on kovin suosittu. Ko tapauksessa tarjoamme toista ajankohtaa osallistumiselle.

Nopeus on siis ilmoittautuessa valttia! Huomaa: ilmoittautuminen on tullut onnistuneesti perille, kun saat ilmoittamaasi sähköpostiin kuittausviestin Hiihtoseuran sähköpostista!

Vahvistus osallistumisesta lähetetään ilmoittautumislomakkeelle annettuun sähköpostiosoitteeseen  21.1.2021mennessä.

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella :)