Nelosluokkalaisten lumiliikuntapäivät 29. - 30.1.2019

Hämeenlinnan Hiihtoseura järjestää yhteistyössä Ammattiopisto Tavastian ja Lasten Liikunnan tuki ry:n sekä Hämeenlinnan kaupungin kanssa hämeenlinnalaisille 4.-luokkalaisille ja heidän opettajilleen lumiliikuntatapahtuman Ahveniston Moottoriradalla 29. -30.1.2019.

Kutsumme nelosluokat leikkimään lumella ja nauttimaan liikunnasta suksilla Moottoriradan hiihtostadionille. Päivän sisältö (aamupäiväryhmät klo 8.45 - 11.00 ja iltapäiväryhmät klo 12.00 - 14.15 ) koostuu monipuolisesta toiminnasta murtomaahiihtosuksilla eri hiihtolajien hengessä. Ohjelmassa toimintarasteilla on mm. suksipelejä, mäenlaskua, mäkihyppyä.

Tapahtuma on osallistujille maksuton.

Kuljetusvastuu tapahtumaan on kouluilla.

Omat sukset mukaan!

Ilmoita oma nelosluokkasi heti mukaan! Tapahtumaan mahtuu yhteensä n 400 osallistujaa. Aamu- ja iltapäiväryhmiin otetaan kuhunkin n 100 oppilasta kerrallaan. Tapahtuman kesto on noin 2 tuntia 15 min. Ilmoittautuminen 12.12.2018 mennessä.

Osallistujat tapahtumaan valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Nopeus on siis ilmoittautuessa valttia! Huomaa: ilmoittautuminen on tullut onnistuneesti perille, kun saat ilmoittamaasi sähköpostiin kuittausviestin Hiihtoseuran sähköpostista!

Vahvistus tapahtumaan valinnasta (nopeimmat ilmoittautujat)  lähetetään ilmoittautumislomakkeelle annettuun sähköpostiosoitteeseen 17.12.2018 mennessä.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.