Jäsenhuone|TyöhuoneEdustusurheilijat

AIKUISTEN HIIHTOKURSSIT

Räätälöimme kysynnän mukaan hiihdosta kuntoilumuotona kiinnostuneille aikuisille hiihtotekniikan ohjausta joko perinteisellä tai vapaalla hiihtotavalla. Tekniikan ohjaus toteutetaan ryhmäopetuksena pääsääntöisesti ilta-aikaan moottoriradalla erikseen sovittuina ajankohtina 1-4 kerran kursseina. Kurssiin voidaan sisällyttää tarvittaessa myös suksien voitelun perusteiden ohjausta. Kurssin hinta määräytyy toivotun sisällön ja kokoontumiskertojen perusteella.

Erityisiä taitovaatimuksia kurssille osallistujilta emme edellytä. Kursseille voivat osallistua kaiken tasoiset hiihtäjät. Huomioitavaa kuitenkin on, että ryhmäopetus ei välttämättä sovellu täysin aloittelevalle hiihdon harrastajalle. Ohjauksesta saa parhaimman hyödyn, jos on jo jonkin verran tottunut liikkumaan suksilla ja pystyy esimerkikisi moottoriradan maastoissa toteuttamaan omatoimisia lenkkejä. Jokainen kurssilainen saa yksilöllisesti ohjausta oman tekniikkansa kohentamiseksi. 

Kurssilaisilla pitää olla omat maastohiihtovälineet ja -varusteet. Seuralla ei ole vuokravälineitä.

Hiihdon tekniikkakursseista/ohjauksesta voi tiedustella sähköpostitse hameenlinnanhiihtoseura@gmail.com Jätä viestiin myös puhelinnumerosi.  

 

 

Talven 2022 vapaan hiihtotavan kurssi on päättynyt.

Talven 2022 perinteisen hiihtotavan kurssi kokoontuu
ke 26.1. klo 18.00
to 27.1. klo 18.00   --> siirretty ke 2.2. klo 18.00
to 3.2. klo 18.00
Kesto / kerta 1 h 15 min -  1 h 30 min.
 
Kurssin ohjaajana toimii Ari-Pekka Lassila.