Aikuisten Hiihtokoulu

Hämeenlinnan Hiihtoseura järjestää aikuisille vapaan hiihtotavan tekniikkakurssin

Hämeenlinnan moottoriradan hiihtostadionilla
torstai-iltaisin17.1., 24.1. ja 31.1.2019 klo 18.00 - 19.15.
Ensimmäisellä kerralla tapaamme jo klo 17.45 moottoriradan kahvion luona huoltorakennuksen toimistossa.

Kurssin ohjaajina toimivat Teija Lehtimäki ja Ari-Pekka Lassila.

Kahdella ensimmäisellä kerralla harjoitellaan vapaan hiihtotavan tekniikoita Teija Lehtimäen  johdolla ja viimeisellä kerralla Ari-Pekka Lassila kertoo luistelusuksen ominaisuuksista sekä ohjaa ja näyttää, kuinka vapaan suksiin tehdään kelin mukainen luistovoitelu.

Kurssille tarvitset mieluiten vapaan hiihtotyylin välineet. Perinteisilläkin pärjää, jos ei vapaan suksia/sauvoja/monoja vielä omista. Pakkasraja on -15 astetta (tai sopimuksen mukaan). Mikäli kerta peruuntuisi pakkasen takia, ohjauskerralle sovitaan uusi ajankohta.

Kurssin hinta on 60 €, maksuohjeet ja tilinumero lähetetään kurssille ilmoittautuneille sähköpostitse ennen kurssin alkua.

Ilmoittautumiset mahdollisimman pian tai viimeistään 16.1.2019 Hiihtoseuran sähköpostiin

hameenlinnanhiihtoseura(at)gmail.com

Viestiin ilmoittautujan nimi, postiosoite ja postinumero, puhelinnumero, ikä ja kommentti hiihdon harrastamisesta muutaman viime talven aikana (ei yhtään / joitakin kertoja talven aikana / lähinnä lomilla / säännöllisesti talven aikana (n 1 x vko) / kuuluu talvisiin kuntoilulajeihini useammin kuin kerran viikossa).

Tervetuloa!