Jäsenhuone|TyöhuoneEdustusurheilijat

Tietoja seurasta

Hämeenlinnan Hiihtoseura on 2000-luvun alusta kasvanut tasaisesti jo reilun 200:n jäsenen seuraksi. Seuran toiminta on monipuolista ja aktiivista; harjoituksia, kilpailuja, tapahtumia ja talkoita- jokaiselle jotakin!

Junnuryhmään kuuluvat 8-11 vuotiaat lapset, jotka kokoontuvat säännöllisesti hiihdon ja siihen liittyvän liikunnan merkeissä yhteisharjoituksiin hiihdon perustekniikkaa harjoitellen. Ryhmän tavoitteena sytyttää kipinä hiihdon harrastamiseen. Ohjelmista ja harjoituksista saat lisätietoa junnuryhmän omalta sivulta ja toimintakalenterista.

Nuorten ryhmään kuuluvat yli 12 vuotiaat nuoret, joita yhdistää hiihto. Ryhmän toimintaperiaate - Kaikki kuuluvat jengiin - korostaa eri tasoisten hiihdon harrastajien mukaanottoa ryhmään! Olitpa sitten tavoitteellisesti harjoitteleva ja urheilijapolun valinnut kilpahiihtäjä, rajojasi hakeva nuori urheilija tai mukavassa porukassa hiihdosta nauttiva nuori, nuorten ryhmä on sinulle. Lisätietoja saat kohdasta nuorten ryhmä ja toimintakalenteri.

Lasten hiihtokerhossa hiihti talvella 2021 reilusti yli viisikymmentä lasta. Toimintaa jatketaan tulevinakin talvina. Hiihtokerhosta on hyvä siirtyä junnuporukkaan mukaan.

Hiihtotekniikkakursseja aikuisille järjestetään kysynnän mukaan ja tilauksesta myös räätälöitynä esim. yrityksille.

Hämeenlinnan Hiihtoseura vastaa osaltaan Hämeenlinnan hyvistä hiihto-olosuhteista. Moottoriradalla hiihtämään pääsee asfalttipohjan ja tykkilumen ansiosta usempina vuosina jo hyvissä ajoin alkutalvesta. Hiihtoseuran jäsenet vastaavat talkoovoimin tykityksestä yhdessä kaupungin ja muiden talvilajiseurojen kanssa. Talvelle 2022 on varattuna säilölunta ensimmäistä kertaa hämeenlinnalaisessa hiihtohistoriassa.