Tietoja seurasta

Hämeenlinnan Hiihtoseura on kasvanut tasaisesti muutaman viime vuoden aikana jo yli 220 jäsenen seuraksi. Seuran toiminta on monipuolista ja aktiivista; harjoituksia, kilpailuja, tapahtumia - jokaiselle jotakin!

Lasten hiihtokerhossa/-koulussa on hiihtänyt viime talvien aikana yli sata lasta. Tätä toimintaa jatketaan tulevinakin talvina. Junioreita onkin kasvamassa seuratoiminnassa mukavasti.

Aikuisten hiihtokoulu järjestetään kysynnän mukaan ja tilauksesta myös räätälöitynä esim. yrityksille.

Junnuryhmään kuuluvat 8-11 vuotiaat lapset, jotka kokoontuvat säännöllisesti hiihdon ja siihen liittyvän liikunnan merkeissä yhteisharjoituksiin hiihdon perustekniikkaa harjoitellen. Ryhmän tavoitteena sytyttää kipinä hiihdon harrastamiseen. Ohjelmista ja harjoituksista saat lisätietoa junnuryhmän omalta sivulta ja toimintakalenterista.

Nuorten ryhmään kuuluvat yli 12 vuotiaat nuoret, joita yhdistää hiihto. Ryhmän toimintaperiaate - Kaikki kuuluvat jengiin - korostaa eri tasoisten hiihdon harrastajien mukaanottoa ryhmään! Olitpa sitten tavoitteellisesti harjoitteleva ja urheilijapolun valinnut kilpahiihtäjä tai rajojasi hakeva nuori urheilija tai mukavassa porukassa hiihdosta nauttiva nuori, nuorten ryhmä on sinulle. Lisätietoja saat kohdasta nuorten ryhmä ja toimintakalenteri.

Hämeenlinnan Hiihtoseura vastaa osaltaan Hämeenlinnan hyvistä hiihto-olosuhteista. Moottoriradalla hiihtämään pääsee asfalttipohjan ja tykkilumen ansiosta jo hyvissä ajoin hiihtokautta. Hiihtoseuran jäsenet vastaavat talkoovoimin tykityksestä yhdessä kaupungin ja muiden talvilajiseurojen kanssa.