Ota yhteyttä

Hiihtoseuran jäseneksi voi liittyä täyttämällä JÄSENTIETO-lomakkeen, jäsenmaksulasku tulee sinulle tämän jälkeen postissa. Mikäli haluat osallistua myös junnu- tai nuorten valmennusryhmän toimintaan, täytä myös HIIHTÄJÄKORTTI.

Jäsenmaksu on 18.6.2018 alkaen vuosikokouksen päätöksellä 35 euroa/henkilöjäsenmaksu tai 60 euroa/perhejäsenmaksu. Kannatusjäsenmaksu on min. 50 euroa/vuosi. Jäsenmaksu laskutetaan aina seuraan liittyessä ja tämän jälkeen vuosittain tammikuun aikana.

Junnuryhmään ja nuorten ryhmään voi tulla mukaan myös kesken kauden. Ota ennen harkkoihin tuloa yhteyttä suoraan ryhmän vetäjiin (yhteystiedot ryhmien sivuilla). Ryhmissä voi käydä kaksi kertaa veloituksetta kokeilemassa. Tarkemmat tiedot ryhmäsivuilta.

Hiihdon toimintakausi 2018-2019 on jo alkanut!

Hämeenlinnan Hiihtoseura ry
sähköposti hameenlinnanhiihtoseura(at)gmail.com
Postiosoite ja laskutusosoite: Hämeenlinnan Hiihtoseura ry, Metsänväentie 6, 13500 Hämeenlinna

Y-tunnus 0718875-5