HlHS 90 vuotta 2.12.2014

Hiihtoseura vietti 90 -vuotisjuhlaansa jo ennakkoon 10.10.2014 Kylpylähotelli Rantasipi Aulangolla. Juhlaa vietettiin seuran 90 ikävuoden mukaisesti arvokkaasti, mutta mutkattoman lämminhenkisesti. Hiihtoliiton tervehdyksen juhlaan toi liiton puheenjohtaja Jukka-Pekka Vuori. Valon seuratoiminnan asiantuntija Sirpa Korkatin juhlapuhe koski urheiluseuratoimintaa muuttuvassa maailmassa. Hiihtoseuran toiminnan ja tapahtumien historiaa valotti kunniajäsen Seppo  Rehunen historiikissaan ”Hämeenlinnan Hiihtoseuran laduilta”.  Lisäksi juhlaohjelmassa kuultiin kanteleen soittoa ja nähtiin tanssiesitys. Seuran saamat huomionosoitukset vastaanottivat puheenjohtaja Ari-Pekka Lassila ja varapuheenjohtaja Jyrki Nurminen.
Juhlassa jaettiin myös huomionosoitukset pitkäaikaisesta ja merkittävästä seuran hyväksi tehdystä työstä. Seuran kunniajäseniksi kutsuttiin Jorma Aronen, Esko Hakala, Jouko Koski, Teuvo Nokelainen ja Jorma Virtanen. Suomen Hiihtoliiton hopeisen ansiomerkin saivat Seija Hakala, Sirpa Korkatti, Seppo Rehunen, Pentti Takala ja Jari Tuominen. Suomen Hiihtoliiton pronssinen ansiomerkki jaettiin Markus Hanskalle, Hannu Kuuselalle, Ken Laakkoselle, Ari-Pekka Lassilalle, Silja Nasille, Juha Nikkaselle, Vesa Nyströmille ja Jyrki Vähäkankaalle.
Juhlaillalliselle pääjuhlan jälkeen kokoontui seuralaisten lisäksi hämäläisiä pitkän linjan urheiluvaikuttajia sekä muistelemaan hämeenlinnalaista ja hämäläistä hiihtourheilua että katsomaan myös eteenpäin seuraavalle Hiihtoseuran vuosikymmenelle ja lumilajien tulevaisuuteen.
Seuran varsinaisena merkkipäivänä 2.12.2014 juhlivat seuran nuoret urheilijat toivomallaan tavalla ulkoillen ja kodalla makkaraa paistellen Aulangon tekosaarilla juuri päättyneen ja onnistuneen Saariselän lumileirin jälkeen.
Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Kymmenen vuoden päästä juhlitaankin sitten täyttä 100 vuotta!