Kirjaudu

Ohje: tämän sivun kautta kirjaudutaan sivuille, jotka vaativat käyttäjätunnukset.

Alla olevalle kirjautumislomakkeelle, syötetään käyttäjätunnus ja salasana. Lisäksi lomakkeella on muista minut -ruksi sekä linkki unohtuneen salasanan lähetykseen. Kirjautuneille käyttäjille lomakkeella lukee "Olet kirjautuneena nimellä..".

Sivu, jolle yritit kirjautua, tarvitsee käyttäjätunnukset. Mikäli et pääse kirjautumaan seuran sivuille, ota yhteyttä:

hameenlinnanhiihtoseura(at)gmail.com

Muistathan kirjautua ulos sivustolta, mikäli käyttämäsi tietokone on useamman henkilön käytettävissä (esim. kirjaston tietokoneet).
Jos haluat kirjautua omalta koneeltasi pysyvästi, valitse Muista minut ennen kirjautumista. Huomaathan, ettet voi käyttää ominaisuutta tietokoneelta, jota käyttävät useat henkilöt.