Seuralaisten kilpailuilmoittautuminen (KILMOON)

Hämeenlinnan Hiihtoseuralaisten ilmoittautumiset kilpailuihin hoitaa keskitetysti Juha Nikkanen ( p. 050 3251 165). Allaoleva kaavake välittyy Juhan sähköpostiin. Ilmoittaudu kisoihin VIIMEISTÄÄN KAKSI (2) PÄIVÄÄ ENNEN ILMOITTAUTUMISAJAN PÄÄTTYMISTÄ. ELI JOS KILPAILUUN ILMOITTAUTUMINEN ON 29. PVÄ, ILMOITTAUDU VIIMEISTÄÄN 27. PVÄ!! MUUTEN EMME VOI TAATA ILMOITTAUTUMISEN ONNISTUMISTA!

Huomioita kilpailuilmoittautumisiin:

Mikäli hiihtäjä ilmoittautuu jälki-ilmoittautuneena, seura ei osallistu ilmoittautumiseen eikä maksa kilpailumaksua. Mikäli urheilija jättää osallistumatta kilpailuihin, joihin hän on ilmoittautunut ja seura on osallistumismaksun maksanut, peritään turhaan maksettu ilmoittautumismaksu urheilijalta takaisin seuralle.

Kilpailuihin ilmoittautuminen tulee tehdä hiihtäjän tai hänen huoltajansa toimesta viimeistään kaksi (2) päivää ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Tällöin voin varmistaa, että hiihtäjä on ilmoitettu oikein. Samoin kilpailijat voivat itse tarkistaa ilmoittautumisensa kilpailun järjestäjän
sivuilta.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.