Jäsenhuone|TyöhuoneEdustusurheilijat

Seuralaisten kilpailuilmoittautuminen

Maastohiihtokilpailujen ilmoittautumisjärjestelmä KILMO on uudistunut.

Rekisteröitymällä Hiihtokalenterin käyttäjäksi voi itse hoitaa ilmoittautumisensa tai ilmoittaa huollettavansa kilpailuihin. Mikäli ilmoittautuu itse, on kilpailumaksu maksettava ilmoittautumisen yhteydessä. Itse maksetut osallistumismaksut kauden 2021-2022 rullahiihto- ja hiihtokilpailuista 31.12.2021 asti voi laskuttaa seuralta tammikuun 2022 aikana seuran kulukorvauslomakkeella, johon on liitetty kuitit maksetuista osallistumismaksuista. Laskutus tehdään niiden kilpailujen osalta, joihin on osallistunut. Kaikki ko ajankohtaan mennessä osallistumismaksuista aiheutuneet kulut laskutetaan samalla kulukorvauslaskulla. 1.1.2022 alkaen itse maksetut osallistumismaksut laskutetaan seuralta viimeistään 10.4.2022 edellä mainitulla tavalla. Kulukorvauslaskut kilpailuihin osallistumisista toimitetaan paperisina lomakkeella olevaan osoitteeseen.

Myös tämän sivun lomakkeen kautta voi edelleen ilmoittautua kilpailuihin "vanhalla systeemillä". Juha Nikkanen (p. 050 3251 165) hoitaa tällöin ilmoittautumiset sekä osallistumismaksujen maksamisen. Alla oleva kaavake välittyy Juhan sähköpostiin. Jos ilmoittaudut kilpailuihin "vanhalla systeemillä" seuran lomakkeella, ilmoittaudu VIIMEISTÄÄN KAKSI (2) PÄIVÄÄ ENNEN KISAJÄRJESTÄJÄN ILMOITTAMAN ILMOITTAUTUMISAJAN PÄÄTTYMISTÄ klo 19.00 mennessä. ELI JOS KILPAILUUN ILMOITTAUTUMISEN VIIMEINEN AJANKOHTA ON 29. PVÄ, tee ilmoittatumisesi seuran lomakkeella viimeistään 27. PVÄ klo 19.00 mennessä!!

HUOMAA:

Oman seuran järjestämiin kilpailuihin seuran jäsenet ilmoittautuvat toistaiseksi AINA "vanhalla systeemillä" eli tämän sivun alalaidassa olevalla lomakkeella.

HUOMAA MYÖS:

Mikäli osallistuu kilpailuun jälki-ilmoittautuneena, on kilpailuihin ilmoittauduttuva itse. Kilpailumaksu on ko tapauksessa myös maksettava itse.

Mikäli urheilija jättää osallistumatta kilpailuihin, joihin hän on pyytänyt seuran itsensä ilmoittamaan ja seura on osallistumismaksun maksanut, peritään turhaan maksettu ilmoittautumismaksu urheilijalta takaisin seuralle kauden lopussa.

Seura ei maksa osallistumismaksuja massahiihtoihin.

Vuoden 2022 alusta Hiihtokalenteriin kilpailuilmoittautumisiin näkyville  suunniteltu toiminto kilpailumaksun siirtämisestä seuran vastuulle ei ole vielä järjestelmässä käytössä. Ilmoittautumiset kilpailuihin kuten yllä ohjeistettu.

Jos epäröit, ilmoittautuako kilpailuihin suoraan Hiihtokalenterin vaiko seuran lomakkeen kautta, kysy Juhalta (p. 050 3251 165).

Kilpailijat voivat itse tarkistaa ilmoittautumisensa Hiihtokalenterista. Lopullinen ilmoittautuneiden kilpailijoiden lista on kilpailunjärjestäjän sivuilla ilmoittautumisajan päätyttyä.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.