Jäsenhuone|TyöhuoneEdustusurheilijat

Seuralaisten kilpailuilmoittautuminen

Talven 2022-2023 hiihtokilpailuihin ilmoittaudutaan itse suoraan Hiihtokalenterin kautta viimeistään kaksi päivää ennen virallisen ilmoittautumisajan päättymistä käyttäen ”seura maksaa”-toimintoa. Seura maksaa tällöin urheilijan osallistumismaksut.

Mikäli ilmoittautuminen jää myöhäisemmäksi, on maksusta sovittava erikseen Juha Nikkasen kanssa, p. 050 325 1165. Kilpailuihin ilmoittautumisessa ehdoton toive ja pyrkimys on, että kaikki kilpailumaksut hoidettaisiin käyttämällä "seura maksaa"- toimintoa, jotta osallistumismismaksut saataisiin hoidettua aina suoraan seuran kautta. Näin vältytään  kilpailumaksujen laskuttamiselta ja kilpailuun osallistumisen tarkistuksilta loppukeväästä.

Viestijoukkueitten ilmoittamisesta kilpailuihin ohje myöhemmin.

Seuran järjestämiin Hiihtoliiton alaisiin kilpailuihin (kilpailukutsu Hiihtokalenterissa) ilmoittaudutaan myös Hiihtokalenterin kautta. Muihin seuran järjestämiin kilpailuihin ilmoittaudutaan seuran lomakkeen kautta tai erillisen kilpailukohtaisen ohjeen mukaan.

Seura maksaa kaikkien sarjojen viestijoukkueiden kilpailumaksut. Seura ei maksa jälki-ilmoittautuneiden kilpailumaksuja eikä osallistumismaksuja massahiihtoihin tai vastaaviin tapahtumiin.

Seura perii harkintansa mukaan takaisin 30-v ja sitä vanhemmissa sarjoissa kilpailleiden urheilijoiden kilpailumaksuja kauden päätteeksi. Seuralla on oikeus periä turhaan maksettu osallistumismaksu urheilijalta kauden päätteeksi, jos urheilija ei osallistu kilpailuun, johon seura on maksanut osallistumismaksun.

Kilpailijat voivat itse tarkistaa ilmoittautumisensa Hiihtokalenterista. Lopullinen ilmoittautuneiden kilpailijoiden lista on kilpailunjärjestäjän sivuilla ilmoittautumisajan päätyttyä.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.