Seuralaisten kilpailuilmoittautuminen (KILMOON)

Hämeenlinnan Hiihtoseuralaisten ilmoittautumiset kilpailuihin hoitaa keskitetysti Juha Nikkanen (p. 050 3251 165).

Alla oleva kaavake välittyy Juhan sähköpostiin. Ilmoittaudu kisoihin VIIMEISTÄÄN KAKSI (2) PÄIVÄÄ ENNEN KISAJÄRJESTÄJÄN ILMOITTAMAN ILMOITTAUTUMISAJAN PÄÄTTYMISTÄ. ELI JOS KILPAILUUN ILMOITTAUTUMISEN VIIMEINEN AJANKOHTA ON 29. PVÄ, tee ilmoittatumisesi seuran lomakkeella viimeistään 27. PVÄ klo 20.00 mennessä!! MUUTEN EMME VOI TAATA ILMOITTAUTUMISEN ehtivän kilpailun järjestäjälle ajoissa!

Huomioita kilpailuilmoittautumisiin:

Mikäli hiihtäjä haluaa osallistua kilpailuun jälki-ilmoittautuneena, hän ilmoittautuu kilpailuihin itse. Seura ei ko tapauksessa maksa kilpailumaksua. Mikäli urheilija jättää osallistumatta kilpailuihin, joihin hän on pyytänyt seuran itsensä ilmoittamaan ja seura on osallistumismaksun maksanut, peritään turhaan maksettu ilmoittautumismaksu urheilijalta takaisin seuralle kauden lopussa.

Kilpailuihin ilmoittautuminen tulee tehdä hiihtäjän tai hänen huoltajansa toimesta seuran verkkosivujen lomakkeelle viimeistään kaksi (2) päivää ennen kilpailun järjestäjän ilmoittaman ilmoittautumisajan päättymistä klo 20.00 mennessä. Tällöin seura voi varmistaa, että hiihtäjä on ilmoitettu ajoissa ja että kilpailijan ilmoittautuminen ehtii kisajärjestäjälle määräaikaan mennessä. Kilpailijat voivat itse tarkistaa ilmoittautumisensa kilpailun järjestäjän sivuilta ennen ilmoittautumisajan päättymistä viimeisenä kilpailunjärjestäjän ilmoittamana ilmoittautumispäivänä. Lopullinen ilmoittautuneiden kilpailijoiden lista on kilpailunjärjestäjän sivuilla ilmoittautumisajan päätyttyä.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.