Jäsenhuone|TyöhuoneEdustusurheilijat

22.2.2022 Junnujen ja nuorten harkkakisat

TULOKSET

Aikataulu

• klo 18.00  Ohjattu ratoihin tutustuminen (junnut)
  • klo 18.25  Numeroiden jako
  • klo 18.40  Ensimmäinen startti

Maaliintulon ja mehun jälkeen jokainen käy hiihtämässä loppuverryttelynä vähintään varikkolenkin.

Ilmoittautuminen

Seuran sivujen kautta ma 21.2. klo 21 mennessä. Ilmoittautuminen päättynyt, mahdolliset jäli-ilmoittautumiset tekstiviestillä (Viestiin: Etu ja sukunimi sekä sarja) Teppo Ahoselle 050 5167217.

Hiihtotapa ja kilpailumuoto

Perinteinen, väliaikalähdöllä (30s.)

Kilpailumatkat

Junnut normaalimatkoja pidemmät:

• M/N 8 2 km
  • M/N 10 3 km
  • M/N 12 3 km
  • N 14-18 3 km
  • M 14-18 4 km

Kilpailumatkat ja -reitit varmistetaan klo 17.45 mennessä ja käydään läpi rataan tutustumisen yhteydessä.

Tulokset

Kilpailutulokset jaetaan junnuryhmän sähköpostilistalle ja nuorten whatsapp - ryhmään.

Huomioitavaa
  • rata on yleisessä käytössä, joten kilpailussa hiihtävien on huomioitava muut radalla hiihtävät ja huolehdittava turvallisista ohituksista
  • edellisestä kohdasta johtuen aikaisempaa lähtijää ohitettaessa ei huudeta latua (viestisääntöjen tapaan), vaan ohittavalla on vastuu turvallisesta ohituksesta. Ohitettava ei saa kuitenkaan kiristää tahtia ohituksen aikana, vaan ohituksen on annettava tapahtua (poikkeuksena loppusuoran kiri).