Jäsenhuone|TyöhuoneEdustusurheilijat

Maastohiihdon kilpailukausi avattiin Vuokatissa

5.11.2022

Hiihtoseuran nuoret Kalle Kulju ja Joel Seppälä mukana kokeilemassa miesten yleisen sarjan hiihtovauhtia

Maastohiihdon kilpailukausi avattiin tuttuun tapaan Vuokatissa Suomen Cupin kauden ensimmäisellä osakilpailulla. Kilpailumuotona oli sprintti vapaalla hiihtotavalla. Kisa käytiin varsin syksyisissä maisemissa "lumella merkatuilla laduilla" lämpötilan ollessa nollan tienoilla.

Hiihtoseurasta mukana olivat Sotkamon urheilulukiolaiset Kalle Kulju ja Joel Seppälä. Kalle sijoittui karsinnassa sijalle 68 ja Joel sijalle 83.

Karsinnan tulokset

Kilpailun voitti Jämin Jänteen Lauri Lepistö. Toiseksi sijoittui Imatran Urheilijoiden Olli Ahonen ja kolmanneksi Kankaantaan Kisan Ike Melnits. Huomenna sunnuntaina ovat vuorossa naisten ja miesten viestit perinteisellä hiihtotavalla.