Jäsenhuone|TyöhuoneEdustusurheilijat

Rullahiihdon SM-kilpailut Vuokatissa 17.-18.9.

17.9.2022

Kalle ja Joel mukana M 18-sarjassa

Vuokatissa ratkotaan viikonlopun aikana rullahiihdon Suomen Mestaruudet sarjoissa N/M YL, N/M 20 ja N/M18. Tänään lauantaina hiihdettiin sprintin mestaruuksista perinteisellä hiihtotyylillä ja huomenna sunnuntaina jaetaan SM-tittelit väliaikalähdöin hiihdettävässa vapaan distanssimatkojen kilpailussa myös edellä mainituissa sarjoissa.

Tänään lauantaina lähtöviivalla M18-sarjan 1,3 km sprintissä olivat HlHS:n Vuokatin urheilulukiossa opiskelevat Joel Seppälä ja Kalle Kulju. Päivän tulosluettelosta Kalle löytyy sijalta 9. ja Joel sijalta 20. Kilpailu käytiin järjestäjän suksilla.

Tämän päivän tapaan huominenkin kisa on seurattavissa LIVE-striiminä. Sunnuntain väliaikakisaan Kalle lähtee 12 km vapaan kisaan numerolla 73 klo 12:24;30 ja Joel numerolla 76 puolitoista minuuttia seurakaverinsa perään.

Linkki kisasivuille, josta luettavissa lähtölistat ja tulokset sekä linkki LIVE-striimiin.