Jäsenhuone|TyöhuoneEdustusurheilijat

Rullahiihto moottoriradalla keväästä syksyyn onnistuu vain hiihdolle varattuina ajankohtina

30.8.2022

Ahveniston moottorirata on keväästä syksyyn ratayrittäjän hallinnassa. Rullahiihtoharjoittelu radalla on sallittu vain radan varauskalenterista ilmenevinä ajankohtina.

Muistutamme, että Ahveniston moottorirata ei ole kesäaikaan rullahiihtokäytössä, paitsi seuran junnu- ja/tai nuorten ryhmien yhteisharjoitusten aikaan.

Moottorirata on ratayrittäjän käytössä kevään-kesän-alkusyksyn ajan jokainen viikonpäivä. Radalla ajetaan moottoriajoneuvoilla aamusta klo 18.00 asti.
Ymmärrettävää on, että millään muulla kulkuvälineellä tai jalkaisin ei radalla tuolloin liikuta.

Mikäli on kova hinku rullahiihtää juuri moottoriradalla, voi olla yhteydessä suoraan ratayrittäjään ja kysellä häneltä harjoitteluun mahdollisia aikoja.