Jäsenhuone|TyöhuoneEdustusurheilijat

Hiihtoseuran N14-tytöille HS-viestikultaa!!!!

20.3.2022

Annan, Alman ja Venlan päivä!

Hopeasompa 2022 Taivalvaaralla päätettiin tänään N/M14- ja N/M16-sarjojen viesteillä. Viestit hiihdettiin perinteisellä hiihtotavalla. M16-sarja hiihti 3 x 5 km viestin, muitten sarjojen matkat olivat 3 x 3 km.

USKOMATONTA, mutta ei täysin odottamatonta - päivän viimeisessä viestikisassa Hiihtoseuran N14-sarjan tytöt nappasivat VIESTIKULTAA lähes puolen minuutin erolla Joensuun Katajaan. Ski Jyväskylä suoriutui kolmanneksi viitisen sekuntia Katajalle jääneenä. Hiihtoseura viestijoukkueessa hiihtivät Anna Vähävihu, Alma Peltotalo ja Venla Mennala. Ensimmäiiseltä osuudelta Anna toi seuran värit ykkösenä vaihtoon. Toisen osuuden jälkeen Alma vaihtoi viestin Venlalle tuoden joukkueensa vaihtoon kolmannella sijalla. Ankkurina Venla sitten seuran lippua heilutellen toi joukkueensa kirkkaana ykkösenä maaliin. Kaikki tytöt onnistuivat osuuksillaan mainiosti. ONNEA ANNA, ALMA JA  VENLA!!!!

Aiemmin päivällä M16-sarjan joukkueemme sijoittui 3 x 5 km viestissä sijalle viisi joukkueella Kalle Kulju, Topias Ollikka ja Joel Seppälä. M14-sarjan joukkue ylitti maaliviivan kahdeksantena joukkueena. Viestijoukkueessa hiihtivät Vilho Peltotalo, Sisu Lehtonen ja Olli Seppälä. Myös pojat joukkueissaan onnistuivat kukin osuuksillaan todella hyvin.

Seurojen pistekilpailussa voiton vei Espoon Hiihtoseura (1019 pistettä), toinen oli Joensuun Kataja (736) ja kolmas Hämeenlinnan Hiihtoseura (665). Vertailun vuoksi; Espoon Hiihtoseuran pisteitä keräsi 26 urheilijaa, Hiihtoseuran 12 urheilijaa!

TULOKSET

Myös tänäänkin huolto teki supersuorituksen voitelukopilla ja teki oikeat muuvit voitelun suhteen kelin vettyessä ja hidastuessa iltapäivää kohti. Isot onnittelut myös voitelukoppiin!

Hopeasompa 2022 jää mieliin uskomattomana, tähän asti ainutlaatuisena, ilahduttavana ja yllättävänä viikonloppuna. Menestys oli suorastaan hengästyttävää! Isoin kiitos tästä kuuluu urheilijoille. Kiitämme myös seuran valmentajia ja ohjaajia, pitkäjänteistä valmennustoimintaa ja huoltoa sekä taustajoukkoja!