Jäsenhuone|TyöhuoneEdustusurheilijat

USKOMATON päivä HlHS:lle Taivalkoskella

19.3.2022

Hopeaa Ollille, pronssia Venlalle ja Eveliinalle

Tämä kilpailupäivä Taivalkosken Hopeasompa-kisoissa oli seurahistoriassa ennennäkemätön ja ainutlaatuisen hieno. Nyt jos koskaan olisi pitänyt olla paikalla todistamassa upeaa menestystä - ja jälleen laajalla rintamalla.

Onnea hopeaa M14-sarjassa hiihtäneelle Ollille, sekä pronssia saavuttaneille Venlalle (N13) ja Evelle (N16)! Upeaa!

Joelin (M16) veto toi tänään sijan neljä ja sarjoissaan kahdenkymmenen sakkiin iskivät Alma (N13), Anna (N14), Vilho (M14), Topias (M15) ja Kalle (M16). N13 sarjan 80. oli Sofia, M13 sarjassa Sisu hiihti sijalle 51. ja Salla N14 sarjassa sijalle 26.

TULOKSET

Päivän kilpailu käytiin vapaaalla hiihtotavalla. N/M13 ja N14 sarjoissa matkana oli 3 km. M14, N/M15 ja N 16 sarjoissa hiihdettiin 5 km ja M16 sarjassa 8 km. Keli Taivalvaaralla lämpeni päivän mittaan ja olosuhteet muuttuivat kosteammiksi ja hitaammiksi, mutta Hiihtoseuran rutinoitunut huolto Samelinin Kaitsun johdolla onnistui sekin osaltaan loistavasti.

Onnea koko joukkue ja onnea koko taustatiimi!

PS: Hiihtoseura on edelleen seurojen välisessä pistekilpailussa sijalla kaksi !!! Espoon Hiihtoseura on ykkösenä 699 pisteellä ja on näin tällä hetkellä karkumatkalla 175 pisteen turvin HlHS:aan nähden. Joensuun Kataja huohottaa seuravertailussa kolmosena kaksi pistettä Hiihtoseuran perässä.

SEURAPISTEET