Jäsenhuone|TyöhuoneEdustusurheilijat

Venla Mennala KLL:n mestariksi

19.2.2022

Koululiikuntaliiton mestaruushiihdot 2022 Rantasalmella

Koululiikuntaliiton mestaruushiihdot Rantasalmella saaatiin käyntiin19.2. perinteisen hiihtotavan henkilökohtaisilla matkoilla. Hiihtoseuran urheilijoista mukana koulujaan edustamassa olivat Venla Mennala, Alma ja Vilho Peltotalo, Anna Vähävihu sekä Salla Lehtonen.

Kilpailu käytiin Harjupirtin vaihtelevissa maastoissa selvässä pakkaskelissä, joka kuitenkin pitovoitelun suhteen tuotti huoltojoukoille jonkin verran päänvaivaa. Venla Mennala (Turengin yhteiskoulu) hiihti voittoon N 13 -sarjassa. Alma Peltotalo (Luolajan koulu) sijoittui samassa sarjassa sijalle 15.  Sarjan N 14 Anna Vähävihu (Hämeenlinnan Yhteiskoulu) hiihti sijalle 10 ja Salla Lehtonen (Iittalan yhtenäiskoulu) sijalle 20. Vilho Peltotalon (Nummen yhtenäiskoulu) sijoitus oli 14. sarjassa M 14.

Onnea Venlalle ja muillekin hyvistä sijoituksista! Kilpailut jatkuvat sunnuntaina henkilökohtaisilla vapaan hiihtotavan kilpailuilla.

LA AP TULOKSET

LA IP TULOKSET