Jäsenhuone|TyöhuoneEdustusjoukkue

Nuorten ryhmä leireili Kakarilla

10.7.2021

Helteinen kesäpäivä täynnä reeniä

Nuorten ryhmällä oli hikinen lauantaipäivä päiväleirin merkeissä Kakarilla Rengossa. Päivä lähti käyntiin Vuorentaan koulun pihapiiristä klo 9.00 perinteisen tyylin rullahiihtoharjoituksella Vanhaa Härkätietä pitkin kohti Kakarinlammen erämajaa. Kymmenen urheilijan joukko oli vajaan kahden tunnin hiihdon jälkeen perilllä lähes yhtä aikaisesti - letkan ensimmäisen ja viimeisen porukan eroa oli n 10 min.

Matka rulahiihdon "maalista" jatkui vielä muutaman kilometrin hölköttelyllä majalle, jossa uinnin ja lounaan jälkeen kerättiin lepäillen ja kisaillen voimia iltapäivän suoharjoitukseen. Iltapäivällä lämpötila kohosi n 30 asteeseen ja suolla oli - märkää.

Päivällisen jälkeen ohjelmassa oli vielä saunomista, uimista ja kisailua vesillä. Leiripäivä tarjosi siis reilusti harjoittelua sekä hauskanpitoa ja yhdessäoloa. Päivän urheilijoille mahdollistivat valmentajat Kai Samelin, Anne Alarotu ja Sami Peltotalo sekä huollosta vastanneet Vesa-Matti Seppälä, Timo Lehtonen, Elina Peltotalo ja Pirjo Kulju.