Parkkikirppis aloittaa 4.7. - myyntiaika sunnuntaisin klo 9.00-13.00

26.6.2021

Kirppiksen uusi paikka on Prisman pysäköintialue

Vihdoin saamme Parkkikirppiskesän 2021 avattua. Sunnuntaina 4.7. voimme toivottaa myyjät ja ostajat tervetulleiksi uuteen paikkaan Prisma Hämeenlinnan pysäköintialueelle osoitteeseen Wartiamäentie 2.

Parkkikirpppis toimii kesäsunnuntaisin elokuun loppuun asti. Myyntiaika on klo 9.00-13.00. Kirppistoiminnan tuotoilla tuemme lasten ja nuorten hiihtotoimintaa.

Hiihtoseura haluaa järjestää kirppistoiminnan terveysturvallisesti, joten sekä myyjien, että ostajien kannattaa tutustua kirppisohjeisiin Suosittelemme kaikille maskien käyttöä ja turvaetäisyyksistä huolehtimista.

Myyjät huomio: myytipaikoille EI SAA ASETTUA omatoimisesti. Kirppiksen valvojat ohjaavat myyntipaikoille klo 8.00 alkaen, jolloin myyntipöydän ehtii valmistelemaan ennen myyntiajan alkua.

Hiihtoseura haluaa myös kiittää K-Citymarket Hämeenlinna Tiiriön kauppiasta ja henkilökuntaa hyvin sujuneesta yhteistyöstä sekä mukavista ja onnistuneista menneistä kirppiskesistä :)