Hml:n 4.luokkalaisten lumiliikuntapäivät onnistuivat

4.2.2021

Moottoriradan hiihtostadionin Suksisirkuksessa taiteiltiin suksilla

Helmikuun alkuviikon tiistaina ja keskiviikkona aamu- ja iltapäiväryhmissä tapahtumaan osallistui yhteensä reilut 250 nelosluokkalaista oppilasta opettajineen. Osallistujia ja järjestelyjä suosi vanhan ajan talvisää. Pakkasasteita päivien aikana oli kymmenen asteen molemmin puolin. Aurinkokin pilkahteli toisinaan taivaalta.

Neljällä toiminnallisella rastilla opeteltiin suksipelejä, kumpareitten laskua ja pujottelua sekä käytiin sukkulaviestejä eri hiihtotavoilla. Oppilaat toimivat rasteilla luokkakunnittain opettajiensa ja hiihtoseuralaisten ohjaajien turvin.

Tapahtuma toteutettiin tänä vuonna pelkästään hiihtoseuralaisin voimin. Paikalla joukkoja ohjaili kerrallaan viisi hiihtoseuralaista. Kiitos osallistujille ja lämmin halaus kaikille osallistujia rasteilla ohjanneille!