Kaksi sarjavoittoa Hämeenlinnaan Sata-Häme-hiihdoista

31.1.2021

Hiihtoseurasta mukana 13 nuorta hiihtäjää

Vatulan hiihtokeskuksessa kisattiin Sata-Häme Hiihdot talvisessa pakkassäässä (-8C) Ikaalisten urheilijoiden järjestämänä. Kilpailu käytiin perinteisellä tyylillä väliaikalähdöin. Maasto oli melko vaativa ja radoilla oli pitkiä nousuja sekä vauhdikkaita laskuja.

Nuorimpien sarjassa (M10) Juho Seppälä jatkoi hyviä suorituksiaan ja sijoittui 2 kilometrin kisassa toiseksi. Saman sarjan Oiva Kumpuvaara on päässyt hyvään kisavauhtiin ja tänään sijoitus oli 6. M12-pojissa Sisu Lehtonen oli 9.

Venla Mennalan menestys N12-sarjassa jatkui voiton myötä. Tällä kertaa matkana oli 3 km. Tässä sarjassa myös Alma Peltotalo (4.) ja Silva Kulju (5.) sijoittuivat hyvin.

M14-sarjassa hiihdettiin 5 km ja kuusi ensimmäiseksi sijoittunutta mahtui minuutin sisään. Olli Seppälä oli hienon hiihdon myötä 4. ja Vilho Peltotalo 6. N14-tytöissä Anna Vähävihu oli 14. ja Salla Lehtonen 16., kun matkana oli 3 km.

Joel Seppälä otti selvän voiton 26 sekunnin erolla M16-sarjassa. Matkana oli 5 km. Seuraavista sijoista käytiin sekuntitaistelua ja hämeenlinnalaisista Kalle Kulju otti 4. sijan. Rasmus Seppälä oli 10.