Seuran jäsenille tilaisuus maastohiihdon nykyvalmennuksesta 10.8.2020

31.7.2020

Kai Samelin alustaa teemalla "Maastohiihto urheilulajina vuonna 2020"

Tervetuloa Kumppanuustalon auditorioon os. Kirjastokatu 1 maanantaina 10.8.2020 klo 17.30 alkaen kuuntelemaan asiaa maastohiihdon valmennuksesta.

Tilasuus on avoin kaikille seuran jäsenille, mutta on suunnattu erityisesti nuorten ryhmäläisten ja junnuryhmäläisten vanhemmille. Toivomuksena on, että ainakin toinen seuran syhmissä harjoittelevan nuoren/lapsen vanhemmista saapuisi kuuntelemaan ja keskustelemaan aiheesta.

Kai kertoo maastohiihdon nykyvaatimuksista ja valmennuksesta viime kevään valmennuskoulutuksen (III-tason maastohiihtovalmentaja) ja kokemuksensa pohjalta.

Tilaisuudessa kerrotaan ja keskustellaan maastohiihtovalmennuksen nykytrendeistä sekä tuodaan valmennusajatukset seuratoiminnan tasolle. Tilaisuudessa on mahdollisuus keskustella esityksen lomassa ja jälkeen aiheen tiimoilta aina klo 20.00 asti.

Lämpimästi tervetuloa!