LASTEN HIIHTOKERHO PERUUNTUU

2.2.2020

Kerhon toimintaa ei voida aloittaa lumen puutteen takia

Lasten hiihtokerho talvella 2020 peruuntuu. Vaikka moottoriradan hiihtostadionille jonkinlaiset suorituspaikat ja latu-urat saataisiinkin, emme voi taata, että hiihtokerhon toiminta kokonaisuudessaan saataisiin turvallisesti toteutettua.

Lasten hiihtokerhoon ilmoittautuneiden vanhemmat ovat saaneet asiasta tiedotteen sähköpostitse. Jo maksetut osallistumismaksut maksetaan takaisin. Ohje maksun palautukseen liittyen sähköpostitiedotteessa.

Lasten hiihtokerho järjestetään seuraavan kerran talvella 2021.

Kaikki 7-8 vuotta täyttäneet hiihdosta innostuneet lapset ovat tervetulleita tutustumaan Junnuryhmämme (8-12 v) toimintaan. Lue lisää TÄSTÄ

Hämeenmaan Lasten talviolympialaiset hiihdetään moottoriradan hiihtostadionilla lumitilanteen salliessa. Ilmoittaudu TÄSTÄ