Äänekosken SM-kisoista mitalin kiiltoa

31.3.2019

Parisprintin hopea Annille ja Lauralle + takaa-ajon pronssi Lauralle

Äänekosken Huima järjesti SM-mittelöt kevätlämmön rankaksi pehmittämillä reiteillä Äänekosken Liikuntapistossa. Perjantaina ohjelmassa oli parisprintti perinteisellä hiihtotyylillä, lauantaina vapaan tyylin normaalimatkat ja sunnuntaina takaa-ajo perinteisellä hiihtotyylillä.

Perjantain parisprintissä Anni ja Laura nappasivat hopeiset mitalit loppuun asti todella jännittävässä kilpailussa. Ikaalisten Urheilijat joukkueella Maaret Pajunoja/Krista Pärmäkoski vei kultamitalit 1,2 sekunnin erolla HlHS:aan. Kainuun Hiihtoseuran Anne Kylönen ja Anita Korva sijoittuivat pronssille selvästi noin 15 sekuntia Hiihtoseuran takana.

Lauantaina Lauran sijoitus oli 7. ja Maija onnistui hienosti ollen 8. Anni perussuorituksellaan oli 21. puolisen minuutin erolla parempiin sijoituksiin.

Sunnuntain takaa-ajossa Laura avasi kisan varsin räväkästi hiihtäen edellään lähteneet Anne Kyllösen ja Kerttu Niskasen kiinni. Kolmen letka eteni yhdessä kunnes lopun nousuissa Anne Kyllönen alkoi jäädä ja putosi hopeataistelusta.  Lopputuloksissa Krista Pärmäkoski oli selvästi ykkönen. Hopean otti Kerttu ja pronssin sai Laura, joka hieman heikommalla luistolla jäi lopun taistossa Kertulle nelisen sekuntia. Maija jatkoi loistavasti sijoittuen takaa-ajon seitsemänneksi. Anni kiri myös hyvin matkan kymmenenneksi.

ONNITELUT MITALEISTA JA HYVISTÄ SIJOITUKSISTA!

Äänekosken SM / KAIKKI TULOKSET