Hiihtoseuralle Hämeen nuorisoviestin 2019 voitto

31.3.2019

Hiihtoseura johti viestiä koko kilpailun ajan

Tammelassa hiihdettiin lauantaina 30.3.2019 perinteinen Hämeen nuorisoviesti, joka on jokavuotinen katselmus Hämeen Hiihdon seurojen nuorisotyön tuloksiin. Kahdeksanosuuksisessa viestissä kolme ensimmäistä osuutta hiihdetään perinteisellä hiihtotavalla ja loput viisi vapaalla hiihtotavalla. Viestissä hiihtävät N/M10-16 - sarjoissa kilpailevat nuoret.

Hämeenlinnan Hiihtoseuran joukkueessa hiihtivät hiihtojärjestyksessä Tuomas Lindholm (M16), Silva Kulju (N10), Onni Lepistö (M10), Alma Peltotalo (N12), Vilho Peltotalo (M12), Elina Lindholm (N14), Eetu Mäkelä (M14) ja Riina Alarotu (N16). Hiihtoseura lähti viimeiselle osuudelle 20 sekunnin etumatkalta Kangasalan Kisaan. Riina varmisteli voiton tuoden viestin maaliin 8 sekunnin erolla kakkoseksi hiihtäneeseen Kangasalaan.

ONNEA HIIHTÄJILLE!!!!

VIESTIN TULOKSET TÄSTÄ