Ounasvaaran Suomen Cupista menestystä

11.11.2018

Rovaniemellä naisilla onnistunut viikonloppu sekä 10 km:n pertsalla että sprintissä

Lauantaina raskaissa olosuhteissa hiihdetyn naisten 10 km:n perinteisen kilpailun tulosluettelo on seuran näkökulmasta hienoa luettavaa. Laura hiihti kolmanneksi Krista Pärmäkosken ylivoimasesti voittamassa kisassa jääden voittajalle 37,6 sekuntia. Eroa kisan kakkoseen Johanna Matintaloon jäi 8,9 sekuntia. Anni ylsi hienosti kuudenneksi (+1.21,2). Edelle ehti vain maajoukkuehiihtäjiä. Maijan sijoitus oli 12. tasaisella suorituksella (+1.40) Terhin ollessa hyvin tuntumassa sijalla 15. (+2.12,6).

Sunnuntain perinteisellä tavalla hiihdetyssä sprintissä nähtiin edelleen HlHS-voimaa. Anni ja Laura ylsivät suorituksillaan finaaliin asti. Annin sijoitus hienosti kolmas 5,9 sekuntia voittaja Johanna Matintalon ja 1,3 sekuntia kakkosen Leena Nurmen takana. Onnittelut Annille ensimmäisestä henkilökohtaisesta podiumpaikasta Suomen Cupissa! Laura oli finaalin kuudes.

Maija hiihti sunnuntaina Oloksen tykkikisoissa kansainvälisessä seurassa vapaan kympin kilpailun ollen kolmanneksi paras suomalainen sijalla 21.